Çok rahat gözüküyor 2. Çizgi bence pozitifPozitif mi sizce
Canım dünde test yaptım bak onuda atıyımÇok rahat gözüküyor 2. Çizgi bence pozitif
Ama benim kan testim negatif cıktı ben onu anlamıyorumCanım dünde test yaptım bak onuda atıyım
Ama benim kan testim negatif cıktı ben onu anlamıyorum
Çok ilginç degılmı amaBak canım sana umut vermek istemiyorum ama benim en yakınım öyle söyleyim ilk idrar da çıkıp sonra kan da çıktı inanbililiyormusun hatta şöyle oldu kız gebelik testi yapıyor pozitif kan veriyor negatif kız adet olmayıp doktora gidiyor ultrasonla bakılıyor evet gebesin diyo ve bu kişiden kişiye değişiklik gösteriyor
Elbette pozitif hadi biri bozuk diyelim diğeri de mi bozuk imkansız yaÇok ilginç degılmı amailk kana geçer derler hep testlerin sence pozitifmi
Ben gerçekten anlam veremedim dün beta hcg 1.20 cıktıElbette pozitif hadi biri bozuk diyelim diğeri de mi bozuk imkansız ya
Ya artık ne diyim bilemiyorum birinden biri yanlış giden birşeyler var testlere güven yok kana güven yok eeee napıcaz o zamanBen gerçekten anlam veremedim dün beta hcg 1.20 cıktı
Valla anlamadım arada kaldım bende yaYa artık ne diyim bilemiyorum birinden biri yanlış giden birşeyler var testlere güven yok kana güven yok eeee napıcaz o zaman
Daha önce beklettigim testlerde bıle bende çizgi cıkmadıValla anlamadım arada kaldım bende ya
Bir kaç gün daha bekleyim derim adet gününüz geçmiş miydi bu aradaDaha önce beklettigim testlerde bıle bende çizgi cıkmadı
Evet geçti 10 gün ama düzensiz yumurtluyorumBir kaç gün daha bekleyim derim adet gününüz geçmiş miydi bu arada
Hamilemiydiniz acaba bende düzensiz yumurtluyorum adetim 4 gün geçti beta hcg 1.20Evet geçti 10 gün ama düzensiz yumurtluyorum
Hayır hamile degılmısimHamilemiydiniz acaba bende düzensiz yumurtluyorum adetim 4 gün geçti beta hcg 1.20
Bende değilmişim 2 gün önce yine kan verdim 0.016 doktor tarlusal verdiHayır hamile degılmısim
Kistin felanmı var canım baktırdınmı neden gecikmişsinBende değilmişim 2 gün önce yine kan verdim 0.016 doktor tarlusal verdi
Polikistik overim vardı o yapabilir dedi doktor ilacın yarısı bitti hala regl görmedimKistin felanmı var canım baktırdınmı neden gecikmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?