Regliniz gecikti miBenim bu 1 buçuk haftaya yakın mide bulantılarım çok var ve göğüslerimde ağrı var gebelik testi yaptırdım çizgi çıktı ama silik çıktı hemde 6 veya 7 dakikada fotoğrafında ekliyorum bakabilirsinizEki Görüntüle 3168620 benim gibi olupta hamile olan var mı aranız da?
Hayır hala gecikmediRegliniz gecikti mi
Adetimin gecikmesini bekliyorum gecikirse ilk işim kan vermek olacakValla ben gördüm 2. Çizgiyi bence kan verin. Bende ilk testimi yapinca sizinkinde bile silikti beta verince 90 çıkmıştı
Kaç gün var adetinize. Bence 1-2 gunse beklemeye de gerek yok. İdrarda cikan sonuç kanda hayli hayli cikar :) hayırlı olsun şimdiden.Adetimin gecikmesini bekliyorum gecikirse ilk işim kan vermek olacak
Öyle yaBende gördüm gibi sabah tekrarlayın isterseniz
Evet yarın veya diğer gün adet olmam lazımKaç gün var adetinize. Bence 1-2 gunse beklemeye de gerek yok. İdrarda cikan sonuç kanda hayli hayli cikar :) hayırlı olsun şimdiden.
İnşallah canımValla çizgi bence de görünüyor, inşallah hamilesindir
Bence boşuna beklemeyin bi kadın doğum uzmanına görünün hemen.. ne kdr erken kontrol ve vitaminlere başlarsanız o kadar iyi olurÖyle ya
Evet yarın veya diğer gün adet olmam lazım
Aslında beni tedirgin eden şey adet sancısı gibi sancı çekmem ya adet olursam diye hiçbir şey yapamıyorumBence boşuna beklemeyin bi kadın doğum uzmanına görünün hemen.. ne kdr erken kontrol ve vitaminlere başlarsanız o kadar iyi olur
Hiç tedirgin olmayın:) bu cümlenizden anlıyorum ki ilk gebeliginiz... Gebeliğin ilk haftaları çok normal ağrılar bunlar hatta yerleşme ağrıları denir.. sadece dr a gitmeyi geciktirmeyin derim ben. 2 düşükle beraber 4 gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum bunu :)))Aslında beni tedirgin eden şey adet sancısı gibi sancı çekmem ya adet olursam diye hiçbir şey yapamıyorum
Hiç tedirgin olmayın:) bu cümlenizden anlıyorum ki ilk gebeliginiz... Gebeliğin ilk haftaları çok normal ağrılar bunlar hatta yerleşme ağrıları denir.. sadece dr a gitmeyi geciktirmeyin derim ben. 2 düşükle beraber 4 gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum bunu :)))
Tamam çok teşekkür ederim bilginiz için mutlaka en yakın zamnda gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?