Kızlar acil bakarmisiniz??

Ciciler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2022
38
7
1
25
Benim bu 1 buçuk haftaya yakın mide bulantılarım çok var ve göğüslerimde ağrı var gebelik testi yaptırdım çizgi çıktı ama silik çıktı hemde 6 veya 7 dakikada fotoğrafında ekliyorum bakabilirsiniz
2745003-e962d5fccdd8c88a759d69a6486e2b64.webp
benim gibi olupta hamile olan var mı aranız da?

Valla ben gördüm 2. Çizgiyi bence kan verin. Bende ilk testimi yapinca sizinkinde bile silikti beta verince 90 çıkmıştı

Bence boşuna beklemeyin bi kadın doğum uzmanına görünün hemen.. ne kdr erken kontrol ve vitaminlere başlarsanız o kadar iyi olur
Aslında beni tedirgin eden şey adet sancısı gibi sancı çekmem ya adet olursam diye hiçbir şey yapamıyorum

Aslında beni tedirgin eden şey adet sancısı gibi sancı çekmem ya adet olursam diye hiçbir şey yapamıyorum
Hiç tedirgin olmayın:) bu cümlenizden anlıyorum ki ilk gebeliginiz... Gebeliğin ilk haftaları çok normal ağrılar bunlar hatta yerleşme ağrıları denir.. sadece dr a gitmeyi geciktirmeyin derim ben. 2 düşükle beraber 4 gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum bunu :)))

Hiç tedirgin olmayın:) bu cümlenizden anlıyorum ki ilk gebeliginiz... Gebeliğin ilk haftaları çok normal ağrılar bunlar hatta yerleşme ağrıları denir.. sadece dr a gitmeyi geciktirmeyin derim ben. 2 düşükle beraber 4 gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum bunu :)))
Tamam çok teşekkür ederim bilginiz için mutlaka en yakın zamnda gidicem 🤗

Back
X