• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil bakarmısınız

burcu8754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
207
0
46
Sakarya
kızlar 2 gündür deniyorum ama bir türlü öremedim özelliklede başlangıç kısmını çıkaramadım bunun tepesi dolgu yapınca şiş duruyor sizce bu nasıl başlanmıştır lütfen yazarmısnız şimdiden hepinize çok teşekkürler

Eki Görüntüle 354209

Son düzenleme:
Tepe noktasından başlanmış. Her sırada zincir sayısı arttırılmış. ağ oluşmuş.
İkinci aşama,
(Bant şeklini yapmak için)

Başınıza uygun ebatta zincir çekip birleştirilmiş,
ilk çekilen zincir dairesi her iki yönden sık iğne tekniği ile geçilerek zincir görüntüsü yok edilmiş.
Bu aşamada zincir görüntüsünü kaybetmek için ikinci sık iğneyi geçerken, önceden örülen ağ ile birleştirilmiş. Bu da bitince,
Bantın ikinci aşaması, iki trabzan yan yana, bir tanesi üç ara verilerek örülmüş banttaki kutular oluşmuş böylece.
Son kısımda zincir görüntüsü kaybolması için yine sık iğne yapılmış ve bitmiş.

Anlatması daha zor valla.. Anlatana kadar örer bitirirdim ben bunu.:27:
Kolay gelsin:6:

İtiraf ediyorum ben bu anlatımla başaramazdım bunu:37:
Siz deneyin olmazsa takıldığınız yeri sorun öyle açıklamaya çalışayım.
Ya da daha iyi anlatabilecek becerikli arkadaşlarımız vardır onlar anlatır.

Tepe noktasından başlanmış. Her sırada zincir sayısı arttırılmış. ağ oluşmuş.
İkinci aşama,
(Bant şeklini yapmak için)

Başınıza uygun ebatta zincir çekip birleştirilmiş,
ilk çekilen zincir dairesi her iki yönden sık iğne tekniği ile geçilerek zincir görüntüsü yok edilmiş.
Bu aşamada zincir görüntüsünü kaybetmek için ikinci sık iğneyi geçerken, önceden örülen ağ ile birleştirilmiş. Bu da bitince,
Bantın ikinci aşaması, iki trabzan yan yana, bir tanesi üç ara verilerek örülmüş banttaki kutular oluşmuş böylece.
Son kısımda zincir görüntüsü kaybolması için yine sık iğne yapılmış ve bitmiş.

Anlatması daha zor valla.. Anlatana kadar örer bitirirdim ben bunu.:27:
Kolay gelsin:6:

İtiraf ediyorum ben bu anlatımla başaramazdım bunu:37:
Siz deneyin olmazsa takıldığınız yeri sorun öyle açıklamaya çalışayım.
Ya da daha iyi anlatabilecek becerikli arkadaşlarımız vardır onlar anlatır.

canım peki tepe noktasından nasıl başlamış ben başlıyorum tepe noktasından ama resimdeki durmuyor şişkin duryyo tepe de file şeklindemi acaba yoksa yuvarlakmı

Bence tepe kısmını ilk sırada trabzan örmelisin. ikinci sırada bir zincir bir trabzan. üçüncü sırada da fileyi yapmaya başla.. mümkün olduğu kadar örgüyü gevşek örmeye çalış.. sıkma yani. örnek güzel gerçekten :) değişik..
özel mesaj gönderemiyormuşum. :44:

Back
X