- 25 Aralık 2015
- 115
- 53
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım cnm yazdan sonra düşünüyorduk bu ay 3 defa rüyamda gebelik testi gördüm. Bugunde bu pozitif çıkınca sorayım dedim yarın ilk isim kan testi inşallah hayırlısi olurCnm benim iki kala pozitif cikmisti baya heveslenmistm ama regl oldum. Senin durum farkli reglin gecmis sabah ilk idrarinla bir de gebelik testi yp bakalim
Anladım cnm yazdan sonra düşünüyorduk bu ay 3 defa rüyamda gebelik testi gördüm. Bugunde bu pozitif çıkınca sorayım dedim yarın ilk isim kan testi inşallah hayırlısi olur![]()
Amin inşallahInsallah cnm hakkinda hayirlisi. Hayirli haberler verirsin inşallah :)
Bende merak ettim naptııın ?? :)
Amin inşallah
Hamileyim sabah idrar testinde çıktı yarın kan testi yaptircam ama kahverengi akintim var cnmUmayyyas ne yaptin ?
Hamileyim ☺☺ ilk Bebeğimi düşürdüm düşük riskim var ama hiç bi belirtim yok sanki degilmisim gibiBende merak ettim naptııın ?? :)
Aaaaaa çok sevindiiiimmm gözünaydın olsuuun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))) rüyaların boşuna değişmiş demek :))))Hamileyim ☺☺ ilk Bebeğimi düşürdüm düşük riskim var ama hiç bi belirtim yok sanki degilmisim gibi![]()
Amin inşallah cnm darısı tüm isteyenlerin başına inşallah ☺Hadi gözün aydın .. inşaallah o lekelenmede kötü bişey değildir..sadece yerleşme olduğu içindir..
Daha once 1 düsugum oldu canım lekelenmem var birazAaaaaa çok sevindiiiimmm gözünaydın olsuuun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))) rüyaların boşuna değişmiş demek :))))
Düşük riskin neden var kanaman mı geliyor
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ☺Hayirliiii olsun cnm :) cok sevindim adına insallah dusuk olmaz. Allah ne yazdiysa o onune gecilmiyor ama dualarim seninle
Amin inşallah cnm darısı tüm isteyenlerin başına inşallah ☺