• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar açıl bakın hamilemiyimmmm

Tavsiyem DPO10'dan önce test yapmamak olur. Ben de DPO6 gibi test yapmaya başladım ama süreçte öğrendiğim şeylerden biri tutunma süresi 6-12 gün arasında oluyomuş aşağı yukarı. Biz test yaparken daha o sürece girmemiş bile oluyor aslında bebemiz😅 En erken dpo10'da test yapmaya başlamak bana daha mantıklı geliyor.
Dpo12deyim bugün yaptım negatifti artık adeti beklicem :)
Dün yaptimda negatif çıktı 🙂
Dün yaptığınızda yerleşme zamanı olmuyor mu dpo7 deyseniz zaten çıkması mucize gibi bir şey olurdu😅

Tavsiyem DPO10'dan önce test yapmamak olur. Ben de DPO6 gibi test yapmaya başladım ama süreçte öğrendiğim şeylerden biri tutunma süresi 6-12 gün arasında oluyomuş aşağı yukarı. Biz test yaparken daha o sürece girmemiş bile oluyor aslında bebemiz😅 En erken dpo10'da test yapmaya başlamak bana daha mantıklı geliyor.
Dpo12deyim bugün yaptım negatifti artık adeti beklicem :)
Benim dpo11 de yaptım bende bekliyicem artık😂 çok aceleciyix ya

Bu ay ovulasyon testi mi takip edip ona göre ilişkiye girdim yumurtalamadan bir hafta sonra sol.kasik bazen sağ kasık mide bulantısı yorgunluk yavaştan belirtileeim çoğaldı bugün adetime 7 gün kaldı doktor kan vermemi istemeid daha erken dedi. Regl geçmesini.bekle. dedi bugün sabahtan aşırı derece bulantım kasik ağrım.oldu.ama dün test yaptım negatif çıktı benim.gibi.hamile.kalanlar varmi
Muhtemelen psikolojik bu kadar erken belirti olmaz. Ben 4 gün gecikme yaşadım kesin gebeyim dedim ama sonradan adet oldum. Hamilelik beklediğimiz için sanırım böyle oluyor

Muhtemelen psikolojik bu kadar erken belirti olmaz. Ben 4 gün gecikme yaşadım kesin gebeyim dedim ama sonradan adet oldum. Hamilelik beklediğimiz için sanırım böyle oluyor
Haklısın ondandır ya ümitlenmiyim 🙂

çok haklısın bu ay olmazsa ki sanırım olmayacak diğer aylarda akışta kalmayı düşünüyorum ovülasyon takibi yapmak bile ayrıca stresti... yorucu 2 hafta geçirdim insanın dengesi bozuluyor. kafama takmasam her şey düzelecek belki de
Benceasyon testi hiç uğraşma Vajinal akıntını fark edebiliyorsan ovülasyon akıntısınını sadece o günü değerlendir ve geç

Ben ovülasyon takibi yapıp hamile kalmıştım. Dediğiniz gibi kasık ağrısını çok yoğun yaşadım. Dpo 6-12 arası özellikle tek taraflı bir ağrıydı. Mide bulantısını bilemiyorum. Ben hep insanların belirtisiz hamile kaldığını okumuştum, bu yüzden kendimi çok mu dinliyorum acaba diye düşündüm. Bat’ta da test yaptığımda çok silik çıkmıştı nerdeyse negatif gibiydi, kan verdim 167 ile hamileliğimi öğrendim. Beklemek çok zor ama en sağlıklısı Bat’ta test yapmak, hatta iki üç gün geçmesini beklemek.

Ben ovülasyon takibi yapıp hamile kalmıştım. Dediğiniz gibi kasık ağrısını çok yoğun yaşadım. Dpo 6-12 arası özellikle tek taraflı bir ağrıydı. Mide bulantısını bilemiyorum. Ben hep insanların belirtisiz hamile kaldığını okumuştum, bu yüzden kendimi çok mu dinliyorum acaba diye düşündüm. Bat’ta da test yaptığımda çok silik çıkmıştı nerdeyse negatif gibiydi, kan verdim 167 ile hamileliğimi öğrendim. Beklemek çok zor ama en sağlıklısı Bat’ta test yapmak, hatta iki üç gün geçmesini beklemekka
Kasık ağrıniz çok uzun sürdümu benim.yumurtlamadan hemen bir hafta sonra başladı bir hafta boyunca ondan sonra sık iş yaptimda yürüyüş yaptimda batma oluyor dinlenince geçiyor

çok haklısın bu ay olmazsa ki sanırım olmayacak diğer aylarda akışta kalmayı düşünüyorum ovülasyon takibi yapmak bile ayrıca stresti... yorucu 2 hafta geçirdim insanın dengesi bozuluyor. kafama takmasam her şey düzelecek belki de
Hiç stres yapmayın bence. Demesi kolay ama elbet bir gün olacak şekilde düşünün. Ben ovülasyon takibini denemek için almıştım, öncesinde hiç hamile kalmak için denememiz olmamıştı. Bence stressiz olmak çok önemli. Eğer ovülasyon sizi daha çok strese sokuyorsa vücudu takip etmek daha mantıklı. Akıntı geldiği gün + cinsel istekte artış olan günü yakalamak yeterli oluyor gibi.

Kasık ağrıniz çok uzun sürdümu benim.yumurtlamadan hemen bir hafta sonra başladı bir hafta boyunca ondan sonra sık iş yaptimda yürüyüş yaptimda batma oluyor dinlenince geçiyorbe

Kasık ağrıniz çok uzun sürdümu benim.yumurtlamadan hemen bir hafta sonra başladı bir hafta boyunca ondan sonra sık iş yaptimda yürüyüş yaptimda batma oluyor dinlenince geçiyor
Sürdü sürdü, yani yumurtlamadan sonra 6. Gün başlamıştı sanırım, 12. Güne kadar sürdü diye hatırlıyorum. Benim özellikle iş yaptığımda olmadı, geceleri uyumadan bile oldu. Ama özellikle tek taraflı batma gibiydi. Ve hayatımda hiç böyle bir ağrı görmedim.

Sürdü sürdü, yani yumurtlamadan sonra 6. Gün başlamıştı sanırım, 12. Güne kadar sürdü diye hatırlıyorum. Benim özellikle iş yaptığımda olmadı, geceleri uyumadan bile oldu. Ama özellikle tek taraflı batma gibiydi. Ve hayatımda hiç böyle bir ağrı görmedim.
Yok canım ben daha önce gebelik geçirdim sonra kimyasal gebelikle sonuçlandi o zaman da bu kadar ağrı olmamıştı bende ya

Benceasyon testi hiç uğraşma Vajinal akıntını fark edebiliyorsan ovülasyon akıntısınını sadece o günü değerlendir ve geç
Normalde de ekstra durumlar dışında gün aşırı ilişki düzenimiz var aslında ama akıntıyı fark edemiyorum zaman zaman yoğunlaşıyor bu ay testlere rağmen fark edebileceğim bir akıntı yaşamadım. Bu ay gebelik olmazsa diğer ay için biraz daha rahat davranıcam sanırım dediğin gibi test yapmayabilirim bile

Hiç stres yapmayın bence. Demesi kolay ama elbet bir gün olacak şekilde düşünün. Ben ovülasyon takibini denemek için almıştım, öncesinde hiç hamile kalmak için denememiz olmamıştı. Bence stressiz olmak çok önemli. Eğer ovülasyon sizi daha çok strese sokuyorsa vücudu takip etmek daha mantıklı. Akıntı geldiği gün + cinsel istekte artış olan günü yakalamak yeterli oluyor gibi.
İlk heyecanı attıktan sonra bu düşünceye eriştim sanırım şu sıralar biraz olacağına varır kafasındayım🥲

Normalde de ekstra durumlar dışında gün aşırı ilişki düzenimiz var aslında ama akıntıyı fark edemiyorum zaman zaman yoğunlaşıyor bu ay testlere rağmen fark edebileceğim bir akıntı yaşamadım. Bu ay gebelik olmazsa diğer ay için biraz daha rahat davranıcam sanırım dediğin gibi test yapmayabilirim bile
Ovülasyon akıntısı oluyor her kadın fark edecek diye bir şey de yok ama fark ede edebilirsin görürsen ben adet takip uygulaması indirmiştim ovülasyon tarihleri gösteriyordu sen de öyle bir uygulama indirebilirsin her iki günde bir ilişki yaparsın ovülasyon dön gün bitene kadar ve bence kafan da rahat olur

İlk heyecanı attıktan sonra bu düşünceye eriştim sanırım şu sıralar biraz olacağına varır kafasındayım🥲
Mesela örnek veriyorum 11 Temmuz’u değerlendirirsin sonrasında 13 Temmuz’u sonrasında 15 Temmuz falan bir ayda bu kadar 2.03 kere ilişkiye hamile kalmak için yeterli diye düşünüyorum bir de en önemli faktör aslında stres yapmamak bir zamandan sonra çok yıprandığın çok üzüldüğün için artık umursamıyorsun o zaman oluyor

Eklentiler

• IMG_5561.webp
    IMG_5561.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_5562.webp
    IMG_5562.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 2
Mesela örnek veriyorum 11 Temmuz’u değerlendirirsin sonrasında 13 Temmuz’u sonrasında 15 Temmuz falan bir ayda bu kadar 2.03 kere ilişkiye hamile kalmak için yeterli diye düşünüyorum bir de en önemli faktör aslında stres yapmamak bir zamandan sonra çok yıprandığın çok üzüldüğün için artık umursamıyorsun o zaman oluyor
Evett benzer bi uygulamayla devam ediyorum şimdi teşekkür ederim ♥️

Back
X