Kızlar acil bakın iğneli epilasyon

Gurursizm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
24
19
38
24
Kızlar genital için iğneliye giden var mı aranızdaa, iğneyle uyuşturarak devam edenn var mı

Ben güzellik uzmanıyım hem yaptım hem yaptırdım çok acılı bir islem maalesef ve ciddi bir maddi boyutu var çünkü dakika ile çalışılıyor şuan işletme de dakikası 35 TL ve genital otuzar dakikalık 5 seansta falan bitebilir bu da sizin acı esiginize ve kıl kokunuze göre değişir. Ve çok kaşınıyor tahriş olabiliyor nokta nokta sivilce gibi oluyor ve özellikle alt kısımları dayinilmayack kadar aciyor. İğneli epilasyon genel de tek tek veya beyaz tüyler için kullanıyoruz. Önerim Alexander lazer ile tüylerinizi bitme noktasına getirip kalan 15 20 tane için iğneli yaptırın sahsen ben öyle yaptım bir gebelik geçirdim ona rağmen sadece genital ile popo birleşim kısmında tuyum çıkıyor

Ben lazere gittim zaten daha da arttı ondan son çare iğneye gidiyorum. Uyuşturarak ilerlediğim için acı yok

Ben lazere gittim zaten daha da arttı ondan son çare iğneye gidiyorum. Uyuşturarak ilerlediğim için acı yok
Mesela kalın ve çok kıllıysa kaç seans ortalama biter

Öncelikle söyle soyluyeym yaş çok önemli ben lazere 17 yaşında başladım 2 sene hiç etki görmedim denebilir sonra bu sektörün içine girdikten sonra 23 yaşında tekrar başladım ben üç paket bitirdim 10 +10 +10 şeklinde ama şöyle ki ilk on seansima çok düzenli gittim reglim bittiği gün kısaltmami yapardım 2 gün sonra lazere giderdim bir dahaki reglime kadar tüylerimi hiç almazdım sonra tekrar regli bitince alıp seansa giderdim ilk on seansim aynı bu şekilde düzenli gittim. Daha sonra dinlenme sürecine bıraktım vücudumu 2 ay boyunca hiç almadm nerede ne kadar tüy çıkıyor diye kontrol ettim . Genitalimin sadece alt kısmında, üst bacaklarım da ve üst kolumda kalmıştı tüylerim. Genital üstü bacaklarımın altı koltuk altım popom hiç çıkmadı. Daha sonra tekrar 10 seans daha aldım oda çok çıkan bölgeler için bazen koltuk altında veya geniatl de 3 bilemedin 4 tane çıkıyordu onlara atıyorduk 2 . Paketimi de 1.5 ayda bir şeklinde bitirdim suan o on seanslik paketimi kullanıyorum koruma olarak o da yani koltuk altimdaki 2 Genitalimdeki 10 tane tüy için başka şeyle alıp düzenini bozmamak için. Orjinal umex veya Alexander cihaz ile yaptırın bir de ben hiç jilet kullanmadim şuan çalıştığım yerde öyle biz seansa gelmeden 2 gün önceden bildiğin erkek tras makinesinin sıfır ucuyla tüylerinizi kısaltın diyoruz çünkü bu alex ve umex de kilin kalem ucu kadar olması gerekiyor ben çok faydasını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…