Kızlar acil bakın lütfen

manollya00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2021
5
2
1
35
Hanımlar konuyu detaylıca yazıcam elimden geldiğince , benzer bi durum yaşayan vardır diye buraya yazmaya karar verdim.

Son düzenleme:
Anneniz ya da baska biri bir sans verilmesini düşünebilir.Yasayacak olan sizsiniz.Ne yasadiginizi siz biliyorsunuz ve en iyi taniyan da yine sizsiniz..
Ölcün bicin önce kalp sesi sonra mantık ne derse bunlarin dedigi kapıdan yürüyün derim hayirlisi olsun

Bence yaşadığınız şeyleri eşim bana şiddet göstermedi kumar oynamadı falan diye rasyonalize etmeyin psikolojik şiddet de bir.şiddet türüdür bunu deneyimlemişsiniz. En baştan boşanmayacaktı madem ayrı eve çıkabiliyordu sizle. Bu anasının kuzuları birey olamamış tipler bana çok tuhaf geliyor. Evlenip annesinden ayrı evde yaşayacak diye annesini terk etmiş oluyor sanki. Kadının göbek atması falan da ayrı bir düşüklük örneği. O anne hala orada olacak şans verseniz çıkacak mı hayatınızdan

Evet psikolim çok kötüydü o zamanlar çok zaman sonra toparlayabildim kendimi.

Evet psikolim çok kötüydü o zamanlar çok zaman sonra toparlayabildim kendimi.
E bozuk olması çok normal ortada hiç bir sorun yokken böylesi dışlanmak ve eşinizin de buna dahil olması. İlişkiler iki kişiliktir bizim toplumca sorunumuz ya çok kişi yaşıyoruz ya tek kişi. İki kişi olabilsek belki daha kolay olacak

Maalesef öyle. Şimdi benim 5 senemi bana kimse geri getiremez onca yaşadıklarım aklıma geldikçe asla affetme diyorum kendime. Ama onun ağlaması bana ısrar etmesi hep kafamı karıştırdı bu zamana kadar. Yazdığınız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…