Kizlar acil bakin lutfen

Hamilebirannee

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
136
40
13
12 gun once kanamayla hastaneye gittim kanama alani gorduler dusuk riski dediler. Ustune bide kovid pozitif cikti 12 gundur hastanede yatiyordum.
Bugun taburcu oldum.
Progestoran kan sulandirici vitamin ve cyclo-progynova yazmis.
Bu cyclo-progynona recetemde yaziyor ama e nabizdan baktigimda butun ilaclarim gozükuyor ama bu ilac gözukmuyor ve nereye baktiysam bu ilacin hamile kalmak icin adet gormek icin yada menopoz icin kullanildigi yaziyor kafam cok karisik.
Bu ilaci hamileyken kullanan var mi acaba ?

Kizlar bilgisi olan yok mu ?
Bazı ilaçlar birden fazla şey için işe yarar. Ben pko hastasıydım doktor bana duphaston vermişti ama o ilacın gebe kalmaya yardımcı bir etkisi de varmış şu an hamileyim mesela. Sizin de öyledir diye düşünüyorum çok kafasına takıldıysa eğer doktorunuzla görüşün

Bazı ilaçlar birden fazla şey için işe yarar. Ben pko hastasıydım doktor bana duphaston vermişti ama o ilacın gebe kalmaya yardımcı bir etkisi de varmış şu an hamileyim mesela. Sizin de öyledir diye düşünüyorum çok kafasına takıldıysa eğer doktorunuzla görüşün
Evet e nabizda cikmayip sadece kagitta yazmasi beni suphelendirdi ve yan etkileri kötü gercekten bende ictikden sonra ellerde terleme bas dönmesi tansiyon düsmesi yapti. Doktorla konusmadan onu icmeye devam etmicem.
Saolun yorumunuz icin 😊

Back
X