Kızlar acil bakın lütfen

Prensannesi06_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
152
38
48
Kizlar 22 haftalık hamileyim. 2-3 haftadır bebeği hissediyordum ama şu 3 gündür hiç bı hareket yok normal mi bu. İlk gebeliğim cidden çok korkuyorum

Kizlar 22 haftalık hamileyim. 2-3 haftadır bebeği hissediyordum ama şu 3 gündür hiç bı hareket yok normal mi bu. İlk gebeliğim cidden çok korkuyorum
Bizim grupta kızlar birşeyden bahsetti sana da söyleyeyim bir dene istersen. Çikolata yiyince bebek hareket ediyormuş diye inşallah kötü birşey değildir sen içini ferah tut. Normal olabiliyormuş hareket etmemesi öyle okudum birçok kişiden

Kuzum valla çikolata yedim ama tepki yok. Acaba ben stres yaptıkça daha da mı etkileniyor ki

Kuzum valla çikolata yedim ama tepki yok. Acaba ben stres yaptıkça daha da mı etkileniyor ki
Mutlaka etkileniyordur. Rahatlamanız açısından doktorunuza muayene olabilirsiniz. Ama kendinizi daha fazla strese sokmayın

Canım bekleme istersen bi git icin rahat etsin meyve suyu iç sırt üstü yat karnını salla biraz belki kendini gösterir ufaklik kötü birsey yoktur insallah ama dr git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…