Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Işte şimdi hala ayağa kalkınca geliyor kahverengi lekelenmelrimSanirim rahimde beklemiş ama akmamış kan demek istemiş. Önceden kanama oluşmuş ama akmamış. Şu an bir kanama yok.
Kahverengi kan bekleyen kandir zaten. Doktorunuza guvenin. Sorun yok diyorsa yoktur.Işte şimdi hala ayağa kalkınca geliyor kahverengi lekelenmelrim
Şimdi kırmızı gelmeye başladı dün gece de geldi gittim acile yok diyor ama geliyor idrarımi yaparken kırmızı geliyor şimdi anlamdadimKahverengi kan bekleyen kandir zaten. Doktorunuza guvenin. Sorun yok diyorsa yoktur.
Baska bir doktora daha görünün o zamanŞimdi kırmızı gelmeye başladı dün gece de geldi gittim acile yok diyor ama geliyor idrarımi yaparken kırmızı geliyor şimdi anlamdadim
Göründüm diyor bebek iyi ama kanamam niye car onu anlamadım eski lekelenme diyorlar diyorum ama arada kırmızı kanamam oluyor diyor yokBaska bir doktora daha görünün o zaman
Şimdi kese kucuk diyor doktorBol bol dinlenin wc dışında kalkmayin
Benimde olmuştu progestan ve igne kullaniyorum halen
Belki geç döllenme olmuştur ondan küçültürŞimdi kese kucuk diyor doktor
Bilmiorum valla ya bebek var kalp atışı var Ama kese kucuk anlamdım bol su içiyorum bu defada dakkada bi lavaboyadimBelki geç döllenme olmuştur ondan küçültür
Baska bir doktora daha gitsen mi acabaBilmiorum valla ya bebek var kalp atışı var Ama kese kucuk anlamdım bol su içiyorum bu defada dakkada bi lavaboyadim
Göründüm diyor bebek iyi ama kanamam niye car onu anlamadım eski lekelenme diyorlar diyorum ama arada kırmızı kanamam oluyor diyor yok
Inslalah Allah razı olsunBu haftalarda olabilir progestan vermiş zaten. Dinlenin bol bol fazla kalkmayın. İş yapmayın. Geçecektir![]()
Gittim bu 3 doktor hep aynı şeyleri diyorlar benzeriniBaska bir doktora daha gitsen mi acaba
Kafana takma insallah Allahin izniyle birsey olmaz
Gittim bu 3 doktor hep aynı şeyleri diyorlar benzerini
Amin ınslalah Allah razı olsunBeklemekten başka yapacak bir şey yok. İnşallah büyür tutunur kanaman da durur![]()
Merhaba durumunuzu merak ettim bende benzerini yaşıyorum şu andaAmin ınslalah Allah razı olsun![]()