- 2 Mayıs 2025
- 64
- 8
- 1
- 28
- Konu Sahibi femalecheek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olma ihtimali tabiki var bence bir kan testi verinBugün adet olmam gerekiyodu olmadım sabah adet ağrısıyla uyandım bu saat oldu gelmedi bende test yaptım elim ayağım titriyor gercek olabilir mi
Sağlık ocakları kapalı hafta sonu pazartesiye kadar dayanamam acile gitsem yaparlar mıOlma ihtimali tabiki var bence bir kan testi verin
İlaç kullanıyorum gebelik supem var filan diye biraz uydurursaniz yaparlar diyer türlü pek yapamk istemiyorlarSağlık ocakları kapalı hafta sonu pazartesiye kadar dayanamam acile gitsem yaparlar mı
Bende öyle baktırdım o zamanlar acilde. Karnım çok ağrıyor midem bulanıyor falan dedim o bana sorular sorarken hamilelik şüphem var dedim tahlil istiyor zaten yanına hcg yi de istemişti böyle bişeyler deyip baktirabilirsinizSağlık ocakları kapalı hafta sonu pazartesiye kadar dayanamam acile gitsem yaparlar mı
O zaman yarın ilk iş acile gitmekBende öyle baktırdım o zamanlar acilde. Karnım çok ağrıyor midem bulanıyor falan dedim o bana sorular sorarken hamilelik şüphem var dedim tahlil istiyor zaten yanına hcg yi de istemişti böyle bişeyler deyip baktirabilirsiniz
Aynen istediğiniz zaman gidin ben dayanamayip gece 2 de gitmiştimO zaman yarın ilk iş acile gitmek
Eşime söylemedim daha yarın tekrar bi test yapicam öyle soylicem emin olmak istedim umitlenmesin diyeAynen istediğiniz zaman gidin ben dayanamayip gece 2 de gitmiştim![]()
Benim öyle bir durumum olmadi ya her ani beraber yaşamış olduk şu an yine söylüyorum çünkü ben yoruluyorum ümitleniyorum o bir yumurtlama günü var sonra yok o da yaşasın aynı duygulari ama çok etkilenmiyor öyle olmasına rağmenEşime söylemedim daha yarın tekrar bi test yapicam öyle soylicem emin olmak istedim umitlenmesin diye![]()
Benimki çok meraklı hergün varmi bisey test yaptın mi diye soruyorBenim öyle bir durumum olmadi ya her ani beraber yaşamış olduk şu an yine söylüyorum çünkü ben yoruluyorum ümitleniyorum o bir yumurtlama günü var sonra yok o da yaşasın aynı duygulari ama çok etkilenmiyor öyle olmasına rağmensen içine sindiği gibi yap inşallah güzel haberler alırsın
![]()
O da heyecanlı demek kiBenimki çok meraklı hergün varmi bisey test yaptın mi diye soruyoray insallah güzel bi sonuç alabilirim
Aminn inşallahO da heyecanlı demek kiinşallah vardır Allah hevesinizi boşa çıkarmasın inşallah
O da heyecanlı demek kiinşallah vardır Allah hevesinizi boşa çıkarmasın inşallah
Acile gidicem demiştiniz gitmediniz sanırım ya bu testlerin pozitifede negatifinede güven olmuyor en iyisi kan testiBugun esime supriz yapmak için tekrar test yaptım tek çizgi oldu biraz moralim bozuldu açıkçası
Ama sabah mide bulantısı halsizlik oldu baygınlık hissi
Bide su an deli gibi karnim agriyo adet olacakmışım gibi
Acile gitmedim artik pazartesi saglik ocagina sali kadin doguma gidicemAcile gidicem demiştiniz gitmediniz sanırım ya bu testlerin pozitifede negatifinede güven olmuyor en iyisi kan testi
Anladım inşallah güzel haberler alırsınAcile gitmedim artik pazartesi saglik ocagina sali kadin doguma gidicem
Gelmedi hala 4 gün gecikti yarın sağlık ocağına gidicemAdetiniz geldimi Peki