1 1anne1gebe Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 101 Emoji Skoru 27 Puanlar 13 Yaş 25 12 Mart 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi 1anne1gebe #1 Kışlar 6 haftalık gebeyim kese var bebek yok başına gelen varmı çok korkuyorum 3 ay önce boş gebelik yaşadım aynımı
Kışlar 6 haftalık gebeyim kese var bebek yok başına gelen varmı çok korkuyorum 3 ay önce boş gebelik yaşadım aynımı
I ireminsii Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Ocak 2026 Mesajlar 961 Emoji Skoru 591 Puanlar 18 Yaş 26 12 Mart 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi 1anne1gebe #2 1anne1gebe .!.: Kışlar 6 haftalık gebeyim kese var bebek yok başına gelen varmı çok korkuyorum 3 ay önce boş gebelik yaşadım aynımı Genişletmek için tıkla... Geç döllenme olabilir canım korkma. Beta artısı nasıl
1anne1gebe .!.: Kışlar 6 haftalık gebeyim kese var bebek yok başına gelen varmı çok korkuyorum 3 ay önce boş gebelik yaşadım aynımı Genişletmek için tıkla... Geç döllenme olabilir canım korkma. Beta artısı nasıl
1 1anne1gebe Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 101 Emoji Skoru 27 Puanlar 13 Yaş 25 12 Mart 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi 1anne1gebe #3 ireminsii .!.: Geç döllenme olabilir canım korkma. Beta artısı nasıl Genişletmek için tıkla... Kan verdim beta daha öncelerde güzel arttı son reglime göre 6 haftalık olması gerekiyor ama ultrasonda 5 haftalık çıktı
ireminsii .!.: Geç döllenme olabilir canım korkma. Beta artısı nasıl Genişletmek için tıkla... Kan verdim beta daha öncelerde güzel arttı son reglime göre 6 haftalık olması gerekiyor ama ultrasonda 5 haftalık çıktı