KIZLAR ACİL BAKINN

Cuma gitmek istiyorum belki vitamin başlangıcı Felan yapar diye düşünüyorum artık kafama takmiycam inanın ki düşükten sonra ki 2 ay hep umursasin negatif sonuç aldım Bu ay hiç kafama takmadım pozitif gördüm herşeyin basın stres kaynaklı biraz da
Kesinlikle stres yapma bebek sağlıklıysa zaten tutunup gelişecektir akışa güven folik asit almıyorsan hemen başla

Kesinlikle stres yapma bebek sağlıklıysa zaten tutunup gelişecektir akışa güven folik asit almıyorsan hemen başla
Folik asit yok elimde daha bugün gebe olduğmu öğrendiğim için cuma randevu aldım gittiğim de söyluycrm teşekkür ederim hatırlattığın için 🙏 inşallah sağlıkla ilerler 1000 olunca gözüküyor diyorlar doğru mu sizce benim şuan 600 cumaya kdr bin civarını bulurmu acaba

Folik asit yok elimde daha bugün gebe olduğmu öğrendiğim için cuma randevu aldım gittiğim de söyluycrm teşekkür ederim hatırlattığın için 🙏 inşallah sağlıkla ilerler 1000 olunca gözüküyor diyorlar doğru mu sizce benim şuan 600 cumaya kdr bin civarını bulurmu acaba
Evet cumaya 1000 olur folik asite gebelikten bile önce başlamanız lazım bugun alabilirsiniz hemen

Back
X