• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bakmalısınız, dpo 9 , Predictor testim

Bipathem

Elbette..
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.619
1.667
333
Kızlarım ben 3 yıldır gebe kalamıyorum 39 yaşındayım hiç bebeğim yok. Bi bakar mısınız bugün yumurtlamanın 9. Günü çok çok silik bi şey görüyorum ama pembe gibi de, yıllardır bu testi yaparım hiç görmedim umutlanmalı mıyım? Predictor early.

Eklentiler

• IMG_9973.webp
    IMG_9973.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 144
  • IMG_9975.webp
    IMG_9975.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 142
yerleşme 6-10. günde olur. dpo olarak çok erken yapmışsınız testi. biraz daha bekleyin. bat'a yakın yada geçince test yapın

yerleşme 6-10. günde olur. dpo olarak çok erken yapmışsınız testi. biraz daha bekleyin. bat'a yakın yada geçince test yapın
Evet haklısınız yumurtlamam çok erken oldu bu ay takip ediyordum, bugün 9. Gün ciddi
İştah artışı olunca yapmak istedim, hiç görmediğim bir çizgi gördüm

Şimdi yine yaptım

Eklentiler

• IMG_0029.webp
    IMG_0029.webp
    44 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_0023.webp
    IMG_0023.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 129
Test yanlış değilse silik bir çizgi var görünüyor erken dönem olduğu için bir kaç gün sabredip tekrarlayın testi🌸

İnşallah çok hatalı test gördüm ama Predictor olunca ne bileyim güvenesim geliyor 🥹
Ay inşallah vardır kan verince bize de haber verin aklım sizde kalır yıllarca bende bi silik çizgi beklemiş biriyim inşallah rabbim gönlünüze göre verir 🤲❤️

Ay inşallah vardır kan verince bize de haber verin aklım sizde kalır yıllarca bende bi silik çizgi beklemiş biriyim inşallah rabbim gönlünüze göre verir 🤲❤️
Bata daha 1 hafta var ama bu ay yumurtlamam 10. Gün oldu , üstünden de 9 gün geçti 🥹 İnşallah güzel haber veririmmm

Sabaha bir Predictor daha aldım, yumurtlamanın da 10. Günü olacak, herhalde varsa biraz daha belli olur

Back
X