Kızlarım ben 3 yıldır gebe kalamıyorum 39 yaşındayım hiç bebeğim yok. Bi bakar mısınız bugün yumurtlamanın 9. Günü çok çok silik bi şey görüyorum ama pembe gibi de, yıllardır bu testi yaparım hiç görmedim umutlanmalı mıyım? Predictor early.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet haklısınız yumurtlamam çok erken oldu bu ay takip ediyordum, bugün 9. Gün ciddiyerleşme 6-10. günde olur. dpo olarak çok erken yapmışsınız testi. biraz daha bekleyin. bat'a yakın yada geçince test yapın
İnşallah çok hatalı test gördüm ama Predictor olunca ne bileyim güvenesim geliyorTest yanlış değilse silik bir çizgi var görünüyor erken dönem olduğu için bir kaç gün sabredip tekrarlayın testi![]()
Ay inşallah vardır kan verince bize de haber verin aklım sizde kalır yıllarca bende bi silik çizgi beklemiş biriyim inşallah rabbim gönlünüze göre verirİnşallah çok hatalı test gördüm ama Predictor olunca ne bileyim güvenesim geliyor![]()
Bata daha 1 hafta var ama bu ay yumurtlamam 10. Gün oldu , üstünden de 9 gün geçtiAy inşallah vardır kan verince bize de haber verin aklım sizde kalır yıllarca bende bi silik çizgi beklemiş biriyim inşallah rabbim gönlünüze göre verir![]()
İnşallahBata daha 1 hafta var ama bu ay yumurtlamam 10. Gün oldu , üstünden de 9 gün geçtiİnşallah güzel haber veririmmm
Ben de tutuyorum kendimiSanki hayalet bir çizgi var gibi umutlandırmak istemem ama
Canımm yaa nasıl güzel bir heves düşmüş içine Rabbimm inşallah güzel haberler almayı nasip eylesinnnn duam seninleBen de tutuyorum kendimi![]()
Canımm yaa nasıl güzel bir heves düşmüş içine Rabbimm inşallah güzel haberler almayı nasip eylesinnnn duam seninle![]()
Paylaşın bizimlede olurmu dualarım sizinle dua eder dua beklerim bende yarın adet olmazsam cuma kan vericemÇok teşekkür ederim Allah razı olsun yaş ileri olunca heyecan 2 ye katlanıyor. İnşallah güzel haberler veririm
Ayyy inşallah test yapmadınız mı var mı çizgi filanPaylaşın bizimlede olurmu dualarım sizinle dua eder dua beklerim bende yarın adet olmazsam cuma kan vericem![]()
Yok yapmadım korkuyorum benim hiç günüm bile geçmedi 2 senedir yarın bat günüm inşallah olmamAyyy inşallah test yapmadınız mı var mı çizgi filan![]()
Aynen benim de öyle 3 yıldır aksamadı bile :) her şey vakti zamanını bekliyor diye biraz sakinleştim sanırım… İnşallah gönlünüzce olur duaya devamYok yapmadım korkuyorum benim hiç günüm bile geçmedi 2 senedir yarın bat günüm inşallah olmam