• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil bana bişi diyin ya :D

nagisim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
74
0
86
Sakarya
3 aydır bi birlikteliğim var...erkek arkadaşım 14 şubatta bana yüzük alacakmış..arkadaşımla işbirliği yapmış bede tesadüfen öğrendim.. bildğimden haberdar değil..ama ben yüzük için erken olduğunu düşünüyorum...bu pazar napim ben şimdi..seviyorum onu ama daha çok erken yüzük için.. evlilik gelecek devamında ve ben bunu istemiyorum..ne diyorsunuz yüzüğü kabul etmem mi etmemem mi hata olur..onu kırmak istemiyorum tabii.nolur bana bi akıl

bu arada konuyu yanlış yere açmış olablirim o kadar aklım başımda değil...(alyans modellerine bakıyodum :D)

Ben kabul et derim...
Sonuçta bir yüzük illa evlilik teklifi için alınmaz diye düşünüyorum. Yani demek istediğim sevgisinin simgesi olarak sana almış olabilir...
Karşılığında evlenme tekliifi gelirse eğer biraz daha tanıma şansı vermelisin bana gibi açıklamalarını içtenlikle ona karşıda yaparsan bir sorun olmucağına inanıyorum :vereliniortak:

sevgiLinin yerine koydum bi kendimi..
kabuL etmesen cok bozuLurdum.
bence o gün icin yüzügü kabuL et ama daha sonra takmaya hazır hissetmiyosan kendini bunu uygun bi sekiLde anLat ona.

bu arada konuyu yanlış yere açmış olablirim o kadar aklım başımda değil...(alyans modellerine bakıyodum :D)

belli, evlilik bayağı uzak bir kavram size.
alyanslar nasıl aklınızı başınızdan almışsa artık.. :delphin:

eğer nişan yüzüğü baabındaysa kabul etmeyebilirsin istemiyorsan ama günlük kullanılacak hoş bir yüzükse alabilirsin..

bencede kabul et. sonuçta alyanslara bile baktığına göre sende boş değilsin. ama evliliğe hazır olmadığını ,biraz daha birbirinizi tanıyıp, ilişkinizi sağlamlaştırmayı deneyin derim.

her yüzük "evlenelim" manasını mı taşıyor :ecrin_bebek:
hediyeyi kabul etmemek hoş bir davranış değil

bencede kabul et bunda bir sakınca yok..zaten sen de hemen yüzüklere bakmaya başlamışsın :) doğal olarak :) mantığın erken dese de kalbin bu durumdan oldukça memnun :) bu da çok doğal bana göre :) ama sen yinede mantığını hafife alma..çünkü gercekten erken..

aah aah benimki de alsa keskeeeeeeeeeeeeeeeeeee..kırk taklayla aldırmıştım bı yüzük ama herhangi bir anlamı olmayan özel bir yüzük değil..kıyafet alır gibi aldı:( ayı ya ayı!!

Canım yüzük evenme teklifi anlamına gelmez her zaman,sadece bir hediye olarak düşünmüş de olabilir..
Bu yüzden panik yapma bence herhangi bir hediyeymiş gibi güzel tepki ver..
Yüzük aldı diye hemen evlenecek değilsiniz..

tabiki kabul etmelisin. evlilik teklifi falan gelirse ardından erken olduğunu düşündüğünü söylersin. 3 ay bence de erken :)

yüzüğü almanız illa evliliğe evet demek değil diye düşünüyorum.
yüzüğü kabul edersiniz ama evlilik için daha erken olduğunu söyleyebilirsiniz.
Sadece sizin sözünüğz olur aranızda.

canlarım ya içim biraz olsun rahatladı teşekkür ederim..ben evlilik istemedğim için herşeyi ona yorumluyorum...evet kendimi alyanslara bakarken yakalıyorum bazen nasıl bişi alacak acaba :D
evlilik istemedğimi biliyo olumlu olumsuz her sonuca hazırlamıştır kendini eminim ama kabul edeceğim... tabi dedğiniz gibi evilik felan derse orda dur derim elbette:Dtekrar teşekkürler hayırlı haberleri yazacağım size pazar

Back
X