Gebeliğe Hazırlık Kızlar acil beta 109

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dnoss

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2023
56
18
8
28
İyi akşamlar kızlar.
4 gün gecikmem var sürekli test yaptım bu hafta hepsi pozitif sadece ilk iki gün silikti.
Bugün kan verdim hatta görselde atıcam Allah rızası için yardımcı olun ilk hamilelik💔

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-13-23-58-40-240_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2023-07-13-23-58-40-240_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 128
İyi akşamlar kızlar.
4 gün gecikmem var sürekli test yaptım bu hafta hepsi pozitif sadece ilk iki gün silikti.
Bugün kan verdim hatta görselde atıcam Allah rızası için yardımcı olun ilk hamilelik💔
Hayırlı olsun canım değerin pozitif, sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah neyi öğrenmek istiyorsun

Öncelikle teşekkür ederim😘💕
Şöyle bazı arkadaşlar resmen 2 3 gün kala daha yüksek sonuçlar alıyor ama benim 4 gün gecikmem var ve bana düşük geldi ya da değişiyor mu bu bilmiyorum

Öncelikle teşekkür ederim😘💕
Şöyle bazı arkadaşlar resmen 2 3 gün kala daha yüksek sonuçlar alıyor ama benim 4 gün gecikmem var ve bana düşük geldi ya da değişiyor mu bu bilmiyorum
Canım merhaba ne yaptın? Testleri tekrarladın mı bende aynı durumdayım şuan değerlerim düşük çıktı ? Yükselme var mı ? Doktora falan gittin mi

Canım merhaba ne yaptın? Testleri tekrarladın mı bende aynı durumdayım şuan değerlerim düşük çıktı ? Yükselme var mı ? Doktora falan gittin mi
Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum tekrar kan vs. Vericem ama içini ferah tut kişiden kişiye değişiyormuş Allahın izniyle sağlıklı olurlar

Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum tekrar kan vs. Vericem ama içini ferah tut kişiden kişiye değişiyormuş Allahın izniyle sağlıklı olurlar
Lekelenme veya ağrı yaşamadım o yüzden içimi ferah tutmaya çalılıyorum sende durum ne

Lekelenme veya ağrı yaşamadım o yüzden içimi ferah tutmaya çalılıyorum sende durum ne
Canım gittin mi doktora, bende ağrı var bakalım ne olacak bugün tekrar kan vericem, perşembe vericem sonra cuma kontrol Allah ol derse olacak, inşallah sende güzel hayırlı haberler alırsın

Canım gittin mi doktora, bende ağrı var bakalım ne olacak bugün tekrar kan vericem, perşembe vericem sonra cuma kontrol Allah ol derse olacak, inşallah sende güzel hayırlı haberler alırsın
Yok daha gitmedim sen kaöla öğrendim gebeliğini

Sonuç 2000 olmuş şuanlık iyi bakalım sen verdin mi kan
Ya maşallah keseyi gördün mü, yok daha vermedim kan Cuma kontrolle gideceğim, bugün kansızlık için verdim tiroidim yüksek çıktı, gerçekten her seferinden kan verdikçe moralim bozuluyor :(

Ya maşallah keseyi gördün mü, yok daha vermedim kan Cuma kontrolle gideceğim, bugün kansızlık için verdim tiroidim yüksek çıktı, gerçekten her seferinden kan verdikçe moralim bozuluyor :KK43:
Bende 7. Haftayı göre bilirsem inşallah o zaman düşünüyorum

Back
X