Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım değerin pozitif, sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah neyi öğrenmek istiyorsunİyi akşamlar kızlar.
4 gün gecikmem var sürekli test yaptım bu hafta hepsi pozitif sadece ilk iki gün silikti.
Bugün kan verdim hatta görselde atıcam Allah rızası için yardımcı olun ilk hamilelik![]()
Canım merhaba ne yaptın? Testleri tekrarladın mı bende aynı durumdayım şuan değerlerim düşük çıktı ? Yükselme var mı ? Doktora falan gittin miÖncelikle teşekkür ederim
Şöyle bazı arkadaşlar resmen 2 3 gün kala daha yüksek sonuçlar alıyor ama benim 4 gün gecikmem var ve bana düşük geldi ya da değişiyor mu bu bilmiyorum
Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum tekrar kan vs. Vericem ama içini ferah tut kişiden kişiye değişiyormuş Allahın izniyle sağlıklı olurlarCanım merhaba ne yaptın? Testleri tekrarladın mı bende aynı durumdayım şuan değerlerim düşük çıktı ? Yükselme var mı ? Doktora falan gittin mi
Lekelenme veya ağrı yaşamadım o yüzden içimi ferah tutmaya çalılıyorum sende durum neYarın doktora gitmeyi düşünüyorum tekrar kan vs. Vericem ama içini ferah tut kişiden kişiye değişiyormuş Allahın izniyle sağlıklı olurlar
Canım gittin mi doktora, bende ağrı var bakalım ne olacak bugün tekrar kan vericem, perşembe vericem sonra cuma kontrol Allah ol derse olacak, inşallah sende güzel hayırlı haberler alırsınLekelenme veya ağrı yaşamadım o yüzden içimi ferah tutmaya çalılıyorum sende durum ne
Yok daha gitmedim sen kaöla öğrendim gebeliğiniCanım gittin mi doktora, bende ağrı var bakalım ne olacak bugün tekrar kan vericem, perşembe vericem sonra cuma kontrol Allah ol derse olacak, inşallah sende güzel hayırlı haberler alırsın
Değerlerin nasılYok daha gitmedim sen kaöla öğrendim gebeliğini
Sonuç daha çıkmadı 25 ile öğrendim sen ne zaman gideceksin, tahlil yapmadın mı hiçDeğerlerin nasıl
Benimkisi üç gün gecikmeyle gitmiştim 109 çıkmıştıSonuç daha çıkmadı 25 ile öğrendim sen ne zaman gideceksin, tahlil yapmadın mı hiç
Senin daha iyi ben 1 gün gecikmeyle öğrendim cuma kontrol var sen ne zaman gideceksin hasteneyeBenimkisi üç gün gecikmeyle gitmiştim 109 çıkmıştı
Canım merhaba hastaneye gittin mi test falan yaptın mı ? Sonuçta nasılBenimkisi üç gün gecikmeyle gitmiştim 109 çıkmıştı
Sonuç 2000 olmuş şuanlık iyi bakalım sen verdin mi kanCanım merhaba hastaneye gittin mi test falan yaptın mı ? Sonuçta nasıl
Ya maşallah keseyi gördün mü, yok daha vermedim kan Cuma kontrolle gideceğim, bugün kansızlık için verdim tiroidim yüksek çıktı, gerçekten her seferinden kan verdikçe moralim bozuluyorSonuç 2000 olmuş şuanlık iyi bakalım sen verdin mi kan
Bende 7. Haftayı göre bilirsem inşallah o zaman düşünüyorumYa maşallah keseyi gördün mü, yok daha vermedim kan Cuma kontrolle gideceğim, bugün kansızlık için verdim tiroidim yüksek çıktı, gerçekten her seferinden kan verdikçe moralim bozuluyor![]()
Doktora daha hiç gitmedin miBende 7. Haftayı göre bilirsem inşallah o zaman düşünüyorum
Hayır şuan gitsem bile kese var mı yok bilemeyiz kiDoktora daha hiç gitmedin mi
Ayrıca sağlıkçı arkadaşlarım biraz beklememi istediHayır şuan gitsem bile kese var mı yok bilemeyiz ki