Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet uzuldum ama yarin doktora gidecegim.umarim sonuc hatalıdır neyse bakalim yarini beklemekten başka çarem yokEn az 2 katına ulaşması lazımdı ya da %60 artmalıydı ama sizin artışınız az olmuş.
Önceki yaptırdığın yerde mi yaptırdın.Evet uzuldum ama yarin doktora gidecegim.umarim sonuc hatalıdır neyse bakalim yarini beklemekten başka çarem yok
İnşallah artış gösterirEvet uzuldum ama yarin doktora gidecegim.umarim sonuc hatalıdır neyse bakalim yarini beklemekten başka çarem yok
Merhaba 1000 li değerden sonra 3 günde 2 katı şeklinde yükseliyorIlk 3200 çıkan deger iki gün sonra 4843 sizce bir sıkıntı var mi takvime göre 5+2 haftadayim yarin doktor randevum var bu değerler normal mi
Kese görüldü mu?Ilk 3200 çıkan deger iki gün sonra 4843 sizce bir sıkıntı var mi takvime göre 5+2 haftadayim yarin doktor randevum var bu değerler normal mi
Yok daha ilk randevum yarın iste artışlarına bakayim diye ikinci kan testini verdim oda dusuk çıkınca uzuldum açıkçası sonucta ins. Hata vardır diye düşünüyorumKese görüldü mu?
Insallah canim Aminnnnİnşallah artış gösterir
Bende bugün alacağım sonucu korkuluyum biraz.
Rabbim sağ Salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Ayni yer çalıştığım kurum halk sağlığı laboratuvarların da bakiyor testlereÖnceki yaptırdığın yerde mi yaptırdın.
Şimdi her laboratuvar sonucu aynı olmuyormus.bende sonradan öğrendim.hep aynı yerde yapilmaliymis.
Şimdi değerin çok artmamks.normalde 5000 i geçmesi gerekiyordu
Keseye baktı mi doktor yani kese varmı.
Yarin gidecegim ilk defa doktora ins. Kese görulürAyni yer çalıştığım kurum halk sağlığı laboratuvarların da bakiyor testlere
İnşallah cnm bı git baksınlar bakalim ..hayırlısı olur insallahYok daha ilk randevum yarın iste artışlarına bakayim diye ikinci kan testini verdim oda dusuk çıkınca uzuldum açıkçası sonucta ins. Hata vardır diye düşünüyorum
Yarin gidecegim ilk defa doktora ins. Kese görulüAyni yer çalıştığım kurum halk sağlığı laboratuvarların da bakiyor testlere
Insallah canimİnşallah cnm bı git baksınlar bakalim ..hayırlısı olur insallah
Sonucunu öğrendin mi canimİnşallah artış gösterir
Bende bugün alacağım sonucu korkuluyum biraz.
Rabbim sağ Salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Öğrendim canım, çok şükür 6396 çıktı.Sonucunu öğrendin mi canim
Hadi gözunaydin canim cok sevindim saglikla kucagina al ins.Öğrendim canım, çok şükür 6396 çıktı.
Pazartesi için kese randevusu alacağım hemşire görünür dedi, inşallah onu da hayırlısıyla atlatırız.
İnşallah canım çok teşekkür ederimHadi gözunaydin canim cok sevindim saglikla kucagina al ins.
Tamam canim çok ama çok tesekkurederim mutlaka yazacağım yarinİnşallah canım çok teşekkür ederim
Yarın yaz buraya olur mu doktordan çıkınca, inşallah güzel haberlerle gelirsin sen de bu gece seni de ekleyeceğim dualarıma![]()
Merhaba canim doktordan yeni geldim hersey haftasına gore yolunda dedi 10 gun sonraya randevu verdi.İnşallah canım çok teşekkür ederim
Yarın yaz buraya olur mu doktordan çıkınca, inşallah güzel haberlerle gelirsin sen de bu gece seni de ekleyeceğim dualarıma![]()
Hadi gözün Aydın canım çok sevindimmMerhaba canim doktordan yeni geldim hersey haftasına gore yolunda dedi 10 gun sonraya randevu verdi.