Kizlar acil beta hcg

Soline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2021
308
193
53
39
Ilk 3200 çıkan deger iki gün sonra 4843 sizce bir sıkıntı var mi takvime göre 5+2 haftadayim yarin doktor randevum var bu değerler normal mi

En az 2 katına ulaşması lazımdı ya da %60 artmalıydı ama sizin artışınız az olmuş.

Evet uzuldum ama yarin doktora gidecegim.umarim sonuc hatalıdır neyse bakalim yarini beklemekten başka çarem yok
Önceki yaptırdığın yerde mi yaptırdın.
Şimdi her laboratuvar sonucu aynı olmuyormus.bende sonradan öğrendim.hep aynı yerde yapilmaliymis.
Şimdi değerin çok artmamks.normalde 5000 i geçmesi gerekiyordu
Keseye baktı mi doktor yani kese varmı.

Evet uzuldum ama yarin doktora gidecegim.umarim sonuc hatalıdır neyse bakalim yarini beklemekten başka çarem yok
İnşallah artış gösterir 🤲
Bende bugün alacağım sonucu korkuluyum biraz.
Rabbim sağ Salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Ilk 3200 çıkan deger iki gün sonra 4843 sizce bir sıkıntı var mi takvime göre 5+2 haftadayim yarin doktor randevum var bu değerler normal mi
Merhaba 1000 li değerden sonra 3 günde 2 katı şeklinde yükseliyor

Önceki yaptırdığın yerde mi yaptırdın.
Şimdi her laboratuvar sonucu aynı olmuyormus.bende sonradan öğrendim.hep aynı yerde yapilmaliymis.
Şimdi değerin çok artmamks.normalde 5000 i geçmesi gerekiyordu
Keseye baktı mi doktor yani kese varmı.
Ayni yer çalıştığım kurum halk sağlığı laboratuvarların da bakiyor testlere

Yok daha ilk randevum yarın iste artışlarına bakayim diye ikinci kan testini verdim oda dusuk çıkınca uzuldum açıkçası sonucta ins. Hata vardır diye düşünüyorum
İnşallah cnm bı git baksınlar bakalim ..hayırlısı olur insallah

Hadi gözunaydin canim cok sevindim saglikla kucagina al ins.
İnşallah canım çok teşekkür ederim 🤲
Yarın yaz buraya olur mu doktordan çıkınca, inşallah güzel haberlerle gelirsin sen de bu gece seni de ekleyeceğim dualarıma🤲🥰

Back
X