Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, 5 haftalık hamileyim , bugün boğaz agrısıyla uyandım yutkunmakta zorluk çekiyorum. Sanırım grip kapıda. Bu süreçte nane limon içilebilir mi ? Bilgisi olan var mı.
Ben boğazım ağrıdığı zaman bir bardak sıcak suya yarım limon, 5 6 damla sirke, bir çay kaşığı kadar bal, azıcık da karabiber katıp içiyorum, iyi geliyor. Tavsiye ederim canım
Ben boğazım ağrıdığı zaman bir bardak sıcak suya yarım limon, 5 6 damla sirke, bir çay kaşığı kadar bal, azıcık da karabiber katıp içiyorum, iyi geliyor. Tavsiye ederim canım
Ben de 9 haftalık hamileyim. Bu hafta ağır bir grip geçirdim (Test de yaptırdım covid negatif çıktı) Hiçbir ilaç veya bitki çayı vs içmedim sadece 3 gündür işe gitmedim dinleniyorum ve yaklaşık 4 kilo mandalina yedim iyileştim sayılır
Ben de 9 haftalık hamileyim. Bu hafta ağır bir grip geçirdim (Test de yaptırdım covid negatif çıktı) Hiçbir ilaç veya bitki çayı vs içmedim sadece 3 gündür işe gitmedim dinleniyorum ve yaklaşık 4 kilo mandalina yedim iyileştim sayılır