Kızlar acil bi bakın

bkrgn

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2021
195
72
18
31
Merhaba, 5 haftalık hamileyim , bugün boğaz agrısıyla uyandım yutkunmakta zorluk çekiyorum. Sanırım grip kapıda. Bu süreçte nane limon içilebilir mi ? Bilgisi olan var mı.

Ben boğazım ağrıdığı zaman bir bardak sıcak suya yarım limon, 5 6 damla sirke, bir çay kaşığı kadar bal, azıcık da karabiber katıp içiyorum, iyi geliyor. Tavsiye ederim canım

Ben de 9 haftalık hamileyim. Bu hafta ağır bir grip geçirdim (Test de yaptırdım covid negatif çıktı) Hiçbir ilaç veya bitki çayı vs içmedim sadece 3 gündür işe gitmedim dinleniyorum ve yaklaşık 4 kilo mandalina yedim 😂 iyileştim sayılır

Içilir diye biliyorum ama doktora gitseniz daha iyi olabilir.

Bir de ev yapimi pastiller oluyor dogal icerikli. Youtubeda videolari var. Onlari hazırlayip kullanabilirsiniz.

Kara turpu oyup icine bal koyup karanlikta 1 gün bekletiyorlar. Sonra içiyorlar.

Dut kurusu kaynatıp iciyorlar.

Ama tabii hepsini doktora sormak lazim.

Bence evde bir seyler denemeden once doktora sorun.

Ben de 9 haftalık hamileyim. Bu hafta ağır bir grip geçirdim (Test de yaptırdım covid negatif çıktı) Hiçbir ilaç veya bitki çayı vs içmedim sadece 3 gündür işe gitmedim dinleniyorum ve yaklaşık 4 kilo mandalina yedim 😂 iyileştim sayılır
Sanırım meyve yemem lazm benmde bol bol geçmiş olsun canm🤗

Içilir diye biliyorum ama doktora gitseniz daha iyi olabilir.

Bir de ev yapimi pastiller oluyor dogal icerikli. Youtubeda videolari var. Onlari hazırlayip kullanabilirsiniz.

Kara turpu oyup icine bal koyup karanlikta 1 gün bekletiyorlar. Sonra içiyorlar.

Dut kurusu kaynatıp iciyorlar.

Ama tabii hepsini doktora sormak lazim.

Bence evde bir seyler denemeden once doktora sorun.
Sıcak suya limon sıktım içiyorum bence bunun hiç bi zararı olamaz 🤔

Back
X