• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil bi bakınnnnn

selcanefe

herşey güzel olsun
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
493
32
318
Sivas
bebeğime 1 haftadır rezene çayını falan sulukla veriyodum emziğin ucu iğne deliği kadar bugün ne yaptıysam bebeğim göğsümü emmekte zorlandı yalandan emiyo bırakıyor 10defa çekip çekip bıraktı emmek değil çekip dediğim yalandan tutuyor sizce ara mı vermeliyim suluk kullanmaya aç kalınca mecbur emer mi yine sizdede böyle sorunlar oldu mu bebeğim 3ayı bitirmek üzere genelde gaz sancısı girince emmiyor ama bilmiyorum :1no2:bugün çok zoruma gitti yine gaz sancısı vardı ama en azından arada deli gibi çekiyodu sütü bugün kendini hiç yormadı valla uğraşmadı napacammmmm :sm_confused:

Suluk Kullanmayi Hemen Birakirsan Düzelir. Rezene Vermen çok şart Değil Vermesende Olur.

rezene çayı vermeyi illa da vermeyi istiyorsan bunu kaşıklada yapabilirsin suluk kullanmayı bırakırsan işe yarayabilir benim kızımda 3 aylık önceden hiç ara vermeden sürekli emerken şimdi aralar vermeye başladı bende zorlamıyorum aç olsa zaten ağlar durmaz ve memene sarılır öyle değil mi

şu kimyon çayını nasıl yapıyorsunuz kızlar cahilliğimi bagışlayın ne olur ?

Back
X