Kızlar acil bu teste bakar mısınız

hellobabys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2022
718
398
33
28
Kızlar prodoctor markadan yanlış sonuç alan oldu mu yada doğru sonuç alan elim ayağım tutmuyor valla yumurtalama günüm mayısın 24 ü olabilir mi sizce

Ya canım inşallah valla çok umutlandım korkuyorum inan kan vermeye
Bence bi kan ver çok güvenme. Bu marka ve days comfort hatalı çıkarıyor. Benim başıma geldi. İnşaAllah vardır seni biliyorum burada görüyordum bizlere de haber ver

Bence bi kan ver çok güvenme. Bu marka ve days comfort hatalı çıkarıyor. Benim başıma geldi. İnşaAllah vardır seni biliyorum burada görüyordum bizlere de haber ver
Vereceğim kan canım ama var gibi son adet tarihime göre 3 gün geçti yumurtlama takıbıme göre de daha 3 gün var adetime.Mayısın 24 ünde yumurtladım çünkü

Vereceğim kan canım ama var gibi son adet tarihime göre 3 gün geçti yumurtlama takıbıme göre de daha 3 gün var adetime.Mayısın 24 ünde yumurtladım çünkü
Mayısın 24 ünde yumurtlama olduysa 14 gün sonra adet gelir desek; beklenen adet tarihin 7 Haziran olur.
Adete 2 gün kala bu silik çizgi normal bence güzel haberlerini bekliyorum

Kızlar beta yeni alabildim 23 çıkmış kısaca var inşallah tutunur da.Allah hepinize versin en güzelini en içten duam bu şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…