- 13 Kasım 2022
- 718
- 398
- 33
- 28
- Konu Sahibi hellobabys
Kızlar prodoctor markadan yanlış sonuç alan oldu mu yada doğru sonuç alan elim ayağım tutmuyor valla yumurtalama günüm mayısın 24 ü olabilir mi sizce 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya canım inşallah valla çok umutlandım korkuyorum inan kan vermeyeCanım hayırlı olsun, inşallah hamilesin :) adet günü kan ver![]()
Kan gün var adete, başka bir test daha yapabilirsinYa canım inşallah valla çok umutlandım korkuyorum inan kan vermeye
3 gün var evet yapacağımKan gün var adete, başka bir test daha yapabilirsin
Bende bununla ogrenmkştim gebeligimi şimdi 5haftalim hamileyim
Bende bununla ogrenmkştim gebeligimi şimdi 5haftalim hamileyim
Benimde ilk kızıma hamileliğimde böyle çıkmıştı
Bence bi kan ver çok güvenme. Bu marka ve days comfort hatalı çıkarıyor. Benim başıma geldi. İnşaAllah vardır seni biliyorum burada görüyordum bizlere de haber verYa canım inşallah valla çok umutlandım korkuyorum inan kan vermeye
Öyle yapayım canımYarin sabah bi daha dene koyulasirsa git kan ver : )
sağol canımBenimde ilk kızıma hamileliğimde böyle çıkmıştıhayırlısı olsun canım
Vereceğim kan canım ama var gibi son adet tarihime göre 3 gün geçti yumurtlama takıbıme göre de daha 3 gün var adetime.Mayısın 24 ünde yumurtladım çünküBence bi kan ver çok güvenme. Bu marka ve days comfort hatalı çıkarıyor. Benim başıma geldi. İnşaAllah vardır seni biliyorum burada görüyordum bizlere de haber ver![]()
Bariz sekilde silik cizgi belli canim kan testi ver eger adetin gecikiyorsa
Mayısın 24 ünde yumurtlama olduysa 14 gün sonra adet gelir desek; beklenen adet tarihin 7 Haziran olur.Vereceğim kan canım ama var gibi son adet tarihime göre 3 gün geçti yumurtlama takıbıme göre de daha 3 gün var adetime.Mayısın 24 ünde yumurtladım çünkü
İnşallah canım Allah razı olsunMayısın 24 ünde yumurtlama olduysa 14 gün sonra adet gelir desek; beklenen adet tarihin 7 Haziran olur.
Adete 2 gün kala bu silik çizgi normal bencegüzel haberlerini bekliyorum
![]()
Benimde böyle acaba ne kadar doğru