Kızlar acil bugün kadın doğuma gittim 5+3 gebeyim

Milamm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
220
100
103
31
kan idrar istedi sonuçlara bir bakabilirmisniz yüksek çıkanları anlamadım kötü bir durum mu var korktum pek anlamadım doktorda haftaya gel tahlil sonuçlarına bakarız dedi
Screenshot_2023-05-26-17-50-44-622_tr.gov.saglik.enabiz.jpg

Toksoplazmanız yüksek çıkmış, ne olduğuna Google’dan bakabilirsiniz geniş kapsamlı çünkü.

Yalnız şöyle bir şey var önceden geçirmişseniz de böyle çıkar değer.

Mesela ben sokakta oynayarak büyüdüm ve evde köpeğimiz vardı bende de böyle çıktı. Ağaçtan yıkamadan meyve yemek, toprakla oynamak gibi şeyler buna bağışıklık kazandırıyor ve bu test yıllar sonra da bu şekilde çıkabiliyor. Endişelenmeyin, enfeksiyon birimine yönlendirmişti beni devlet hastanesindeki doktor, anlatmıştım durumu.

Ancak ben hamilelik öncesinde baktırmıştım bu değerlerime o yüzden endişelenmedim.

Toksoplazmanız yüksek çıkmış, ne olduğuna Google’dan bakabilirsiniz geniş kapsamlı çünkü.

Yalnız şöyle bir şey var önceden geçirmişseniz de böyle çıkar değer.

Mesela ben sokakta oynayarak büyüdüm ve evde köpeğimiz vardı bende de böyle çıktı. Ağaçtan yıkamadan meyve yemek, toprakla oynamak gibi şeyler buna bağışıklık kazandırıyor ve bu test yıllar sonra da bu şekilde çıkabiliyor. Endişelenmeyin, enfeksiyon birimine yönlendirmişti beni devlet hastanesindeki doktor, anlatmıştım durumu.

Ancak ben hamilelik öncesinde baktırmıştım bu değerlerime o yüzden endişelenmedim.
Tşk ederim içim rahatladı

Back
X