Kızlar acil cevap... En yakın zamanda perinatoloji uzmanı bir hoca bulmam gerekiyor..

nebis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
178
25
118
Fatih Sultan Mehmet hastanesindeki doktoruma 3 lü testimide gösterdim. 2 Li testim sınırda olmasına rağmen 3 lü testim iyi çıkmış. Ayrıntılı ultrasyon istedi. Bende Göztepe deki hastaneden 7 temmuza gün aldığımı söyledim. Çok geç dedi. Bir an önce ayrıntılı ultrasyon yaptır dedi. Hatta perinatoloji uzmanı hoca tarafından yapılsın dedi. Kızlar tavsiye edebileceğiniz böyle bir doktor varmı?? Bu arada Eren tıp merkezinde çalışan Filiz Yılmaz sizcenasıl bir doktor? Bana bu konu hakkında yeterli bilgi verebilirmi?

Son düzenleme:
öncelikle içini ferah tut cnm ben öyle yapıyorum, benim de doktorum bir perinatoloğa görünmemi önerdi kadıköy şifa ataşehir şubesinde prof. dr. ayşe kafkaslı dan randevu aldım yrn dan snr gidicem (kendisi perinatoloji derneği başkanıymış aynı zamanda) muayene ücreti biraz pahalı maalesef (285tl) fakat bebiş için napalım.... izlenimlerimi de yazarım, sağlıklı günler...

Canım öncelikle güzel haberler almanı dilerim.Benim doktorumda perinatoloji uzmanı istemişti.Bende çiftehavuzlarda fetus prenatal tanı var oraya gittim.Orada iki doktor var.Biri Mehmet Uludoğan diğeri Zeki Şahinoğlu.Zeki Bey Zeynep Kamil hastanesi riskli doğum bölüm şefiydi hatta.İkiside perinatolog.Ben ikili test yaptırdım 260 tl idi fiyatı.Özelden tel nosunuda yollarım şimdi sana.Tekrar geçmiş olsun ve içini ferah tut.

Fatih Sultan Mehmet hastanesindeki doktoruma 3 lü testimide gösterdim. 2 Li testim sınırda olmasına rağmen 3 lü testim iyi çıkmış. Ayrıntılı ultrasyon istedi. Bende Göztepe deki hastaneden 7 temmuza gün aldığımı söyledim. Çok geç dedi. Bir an önce ayrıntılı ultrasyon yaptır dedi. Hatta perinatoloji uzmanı hoca tarafından yapılsın dedi. Kızlar tavsiye edebileceğiniz böyle bir doktor varmı?? Bu arada Eren tıp merkezinde çalışan Filiz Yılmaz sizcenasıl bir doktor? Bana bu konu hakkında yeterli bilgi verebilirmi?

Prof.Atıl Yüksel bu işin 1 numarası.Hangi doktora sorsan sana aynı şeyi söyleyecektir.Cerrahpaşa'da prof aynı zamanda Nişantaşı'nda muayenehanesi var.Randevuları çok dolu aylar sonraya anca veriyolar ama acil bi durumda araya alıp bakar.

Back
X