Z zambakl Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2009 272 3 0 İstanbul 20 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi zambakl #1 Kızlar , 28 haftalık ikiz bekliyorum Karnım ve kasıklarımın ağrıması sonucu jel şeklinde sümüğümsü bir akıntı geldi.. Dr uma ulaşamadım sizce rahim ağzı açılıyor mu bu bir belirti midir? Erken doğumdan korkuyorum
Kızlar , 28 haftalık ikiz bekliyorum Karnım ve kasıklarımın ağrıması sonucu jel şeklinde sümüğümsü bir akıntı geldi.. Dr uma ulaşamadım sizce rahim ağzı açılıyor mu bu bir belirti midir? Erken doğumdan korkuyorum
smile6081 Gözlüksüz bakıyorum hala cahilsin Kayıtlı Üye 10 Kasım 2007 2.209 651 723 20 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi zambakl #2 sanmam canım sen sanırım nişanmı geldi demek istiyorsun. nişan denilen sey kanlı sümüğümsü bi akıntıdır kan yoksa korkma. gebelikte hormonlarında etkisiyle akıntı olabilir arada sırada doktorunla görüş geçmiş olsun canını sıkma
sanmam canım sen sanırım nişanmı geldi demek istiyorsun. nişan denilen sey kanlı sümüğümsü bi akıntıdır kan yoksa korkma. gebelikte hormonlarında etkisiyle akıntı olabilir arada sırada doktorunla görüş geçmiş olsun canını sıkma
Z zambakl Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2009 272 3 0 İstanbul 20 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi zambakl #3 Dr,umla görüştüm, Progestana devam et dedi Acaba doğumum mu yaklaşıyor çok endişeliyim