Kızlar Acil Değişim İstiyorum

saçlarımı giyimimi kısacası baştan aşağı bir değişim istiyorum
daha modern bir görünüm istiyorum

Fotoğraf yok, doğru düzgün içerik yok. Seni tanımıyoruz ki nasıl tavsiye verelim? :24:

foto yok bari tarzını,tipini en azından ten rengini yaz ki yardımca olabilelim arkadaşım:29:

mesela en basitinden saçları pırıl pırıl parlayan kadınlar görüp imreniyorum eve gidip anne benim saçlarım neden böyle parlamıyor diyorum :)))parlak saçlara sahip olanlar neler yapıyor

hımm o zaman o'nun saç modelini deneyebilirsin,rengi de güzel(son halinden bahsediyorum)
lolis geçenlerde eşimle düğüne gittik arkadaşlarımın hepsi o kadar bakımlılardı ki bende koca bir göbüşle öylece üzülüp durdum ama şimdi bebişimi 15 gün önce doğurdum hamilelikte de kilo almamaya özen gösterdim ve doğumdan sonra çok bakımlı olucam diye kendi kendime söz vermiştim şimdi artık tam zamanı:)

güle güle büyüt bebişini:nazar::emir_bebek:
gözünü korkutmak istemem ama bebekle bakım biraz zor oluyo ilk aylarda
bakım yapsan bile uzun süre o halde kalamıyosun maalesef kusmuk kaka vs:27:
ama göbüşün için mekik tavsiye ederim sıkılaşması için
ve saç da değişince insan baya iyi hissediyo kendini:108:

yaşını, boyunu, kilonu, giyim tarzını, ten/saç rengini bilemediğimden özetle şunları diyebilirim.
yaşın çok gençse saçlarını boyama ama modern bi kesim uygulayabilirisin. gerekirse en pahalı kuaföre git, ama tarz bi kuaför olsun. eğitimli ,işini iyi yapan. ilk bununla başla. biraz aktif yaşam-spor zaten ruhunu değiştireceğinden sende değişeceksin.

yaşını, boyunu, kilonu, giyim tarzını, ten/saç rengini bilemediğimden özetle şunları diyebilirim.
yaşın çok gençse saçlarını boyama ama modern bi kesim uygulayabilirisin. gerekirse en pahalı kuaföre git, ama tarz bi kuaför olsun. eğitimli ,işini iyi yapan. ilk bununla başla. biraz aktif yaşam-spor zaten ruhunu değiştireceğinden sende değişeceksin.
çok genç değilim 81 doğumluyum 1:67 boy kilo yeni doğum yaptığım için 64 normalde 55-60 arası esmerim saçlarım karamel böyle :/

çok genç değilim 81 doğumluyum 1:67 boy kilo yeni doğum yaptığım için 64 normalde 55-60 arası esmerim saçlarım karamel böyle :/

işe öncelikle saçtan başlamak gerekiyor. 2 . önemli adım cilt bakımı. parlak ve temiz bir cilt için gerekli ürünleri kullanırsın.
doğum sonrası olmasına rağmen kilon gayet iyi bence. ama tabi sıkılaşmak için spor yapmakta fayda var.
hafif bi makyaj ve spor olmayan şık kıyafetlerle tamamladığında değişimini.. bence süper olur.
bu arada giyim tarzının dışında hiç giymediğin tarz kıyafetleri dene. çok iiyi gelecek, göreceksin

Yeni anne olmuşsunuz öncelikle allah analı babalı büyütsün :) çok ağır diyetlere aman ha kalkışmayın daha emziriyorsunuz bu konulardan pek anlamam ama metabolizmanızı bozmayın sakın :) kiloyu zamanla yavaş yavaş verirsiniz eğer yüz hatlarınız belirginse ve yuvarlaksa kısa bir saç modeli yüzünüze gidebilir ama kesinlikle kat attırmayın düz olsun ense hizasında isteğe göre önler uzun ve sivri olabilir hem de bakımı kolay olur malum annesiniz işleriniz güçleriniz yoğundur şimdi vaktiniz olmaz pek :) belki saçlarınızı karamel tonlarına boyatabilirsiniz ama ten renginiz koyu ise hiç kalkışmayın koyu tene açık tonlar gitmiyor... cildinize farklı maskeler uygulayarak yorgunluğunu giderebilirsiniz çok ağır makyajlar yapmayın bakım demek makyaj demek değildir çoğu kadın bunu abartıyor... zaten anneliğin verdiği güzellik yetecektir size imkanınız varsa da yeni sezon ürünlerinden şöyle bir kaç kıyafet alırsınız tamamdır işte :)

Back
X