Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın canım gülben ergenin ten rengi ve yüz hatlarının çok benzeriyim yani esmer biriyimfoto yok bari tarzını,tipini en azından ten rengini yaz ki yardımca olabilelim arkadaşım![]()
haklısın canım gülben ergenin ten rengi ve yüz hatlarının çok benzeriyim yani esmer biriyim
kilolu biri değilim minyon bir fiziğim var 1:67 boyumdayım falan flan iştee:)Fotoğraf yok, doğru düzgün içerik yok. Seni tanımıyoruz ki nasıl tavsiye verelim?![]()
lolis geçenlerde eşimle düğüne gittik arkadaşlarımın hepsi o kadar bakımlılardı ki bende koca bir göbüşle öylece üzülüp durdum ama şimdi bebişimi 15 gün önce doğurdum hamilelikte de kilo almamaya özen gösterdim ve doğumdan sonra çok bakımlı olucam diye kendi kendime söz vermiştim şimdi artık tam zamanı:)hımm o zaman o'nun saç modelini deneyebilirsin,rengi de güzel(son halinden bahsediyorum)
çok genç değilim 81 doğumluyum 1:67 boy kilo yeni doğum yaptığım için 64 normalde 55-60 arası esmerim saçlarım karamel böyle :/yaşını, boyunu, kilonu, giyim tarzını, ten/saç rengini bilemediğimden özetle şunları diyebilirim.
yaşın çok gençse saçlarını boyama ama modern bi kesim uygulayabilirisin. gerekirse en pahalı kuaföre git, ama tarz bi kuaför olsun. eğitimli ,işini iyi yapan. ilk bununla başla. biraz aktif yaşam-spor zaten ruhunu değiştireceğinden sende değişeceksin.
çok genç değilim 81 doğumluyum 1:67 boy kilo yeni doğum yaptığım için 64 normalde 55-60 arası esmerim saçlarım karamel böyle :/