• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil fibrinojen yüksek , aptt düşük çıktı

sevgsssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
1.017
313
73
Kızlar bilenler lütfen bilgilendirsin . Daha önce 3 kaybım var hiç kese bile görmemiştim 4. Kez hamileyim 9. Haftadayım .
Fibrinojen değerim 441 referans 193-412
Aptt değerim 23.5 referans 23.8 -32.2

Chat Cpt kanda pıhtılaşma eğilimi var dedi. Doktora gittim doktorun kafası karıştı kanda pıhtılaşma yok aksine çok geç pıhtılaşıyor dedi kadının kafası karıştı . Bu değerlerle kanım çabuk pıhtılaşıyor. Başka yaşayan var mı ? Başla doktora gitmeli miyim önemli değer mi

Kızlar bilenler lütfen bilgilendirsin . Daha önce 3 kaybım var hiç kese bile görmemiştim 4. Kez hamileyim 9. Haftadayım .
Fibrinojen değerim 441 referans 193-412
Aptt değerim 23.5 referans 23.8 -32.2

Chat Cpt kanda pıhtılaşma eğilimi var dedi. Doktora gittim doktorun kafası karıştı kanda pıhtılaşma yok aksine çok geç pıhtılaşıyor dedi kadının kafası karıştı . Bu değerlerle kanım çabuk pıhtılaşıyor. Başka yaşayan var mı ? Başla doktora gitmeli miyim önemli değer mi
Kadın doğumu bırak hemen hematoloji bölümüne gidin. Önce dahiliyeye gidin hemen sizi sevk etsinler.
İnşallah bir sorun olmaz bebeginizi sağlıkla alırsınız kucağınıza.

Çok özür dilerim yazı dilinde
Biraz açıklar mısınız ne oluyor şu an çok korkuyorum
duygular farklı gidiyor. Lütfen korkmayın.
Sadece değerlerin kan pıhtılaşması ile ilgisi varsa bunu kadın doğum bölümü anlamaz sizin hematoloji bölümüne gitmeniz gerekli. O bölüm için önce dahiliyeye gidiyorsunuz. Daha önce de kayıplarınız olduğundan çok zaman kaybetmeseniz iyi olur.
Çok özür dilerim korkuttugum için.

Çok özür dilerim yazı dilinde
duygular farklı gidiyor. Lütfen korkmayın.
Sadece değerlerin kan pıhtılaşması ile ilgisi varsa bunu kadın doğum bölümü anlamaz sizin hematoloji bölümüne gitmeniz gerekli. O bölüm için önce dahiliyeye gidiyorsunuz. Daha önce de kayıplarınız olduğundan çok zaman kaybetmeseniz iyi olur.
Çok özür dilerim korkuttugum için.
Şimdi baktım da Nisan ayında hamile değilken bu değerlerim normalmiş , şimdi böyle olmuş mutlaka araştıracağım teşekkür ederim. Yalnız çok mu kötü değerler onu anlayamadım

Şimdi baktım da Nisan ayında hamile değilken bu değerlerim normalmiş , şimdi böyle olmuş mutlaka araştıracağım teşekkür ederim. Yalnız çok mu kötü değerler onu anlayamadım
Benim değerler hakkında bilgim yok ama hamilelik bazen vücutta tepki veriyor. Mesela bende 8 yıl önceki hamileliğimde anti tpo yükselişe geçti ve hasimato hastası oldum doğum sonrası bir iki yıl sürdü ve bitti. Hatta doktor hiç düşünme sen hasimato hastası değilsin demişti ama bu hamileliğimde yine aynı şey oluyor.
Sizin tekrarlayan düşük öykünüz olduğu için kesinlikle baktırın derim

Back
X