Kızlar acil gebelik hk

asell1902

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2025
118
38
13
30
Kızlar 2 aylık hamileyim karın ağrım vardı sol bacağımda ağrı baskı hissediyorum bileğe kadar 20 dk sonra karın ağrım geçti ancak sol bacakta o baskı ağrı gecmedi. Acile gideyim mi sizce?

Kızlar 2 aylık hamileyim karın ağrım vardı sol bacağımda ağrı baskı hissediyorum bileğe kadar 20 dk sonra karın ağrım geçti ancak sol bacakta o baskı ağrı gecmedi. Acile gideyim mi sizce?
Bende de ağrı oluyordu neden bilemem ama sol veya sağ kısımda böbrek karın bacak komple ağrıyordu nedense 2-3.aylarda ama hiç acile gitmedim bir sorun da çıkmadı

Bende de oldu hala oluyor bel, kasık, kuyruk sokumu, bacak ağrısı ne ararsanız var. Başlarda ilk 3 ay daha sık oluyordu hatta o zamanlar düşük tehlikesi olabiliyor diye çok doktora gittim acile gittim hepsinden aynı cevabı aldım. Ağrı dayanılamayacak şiddette değilse, uzanınca hafifliyorsa ve kanama veya lekelenme yoksa acile gelmene gerek yok olabilir dediler. Bu bazen rahimdeki bağlar gevşediği için, bazen hormonlar değiştiği için, bazen de magnezyum eksikliğinden oluyormuş. Hatta idrar yolu enfeksiyonu bile sebep olabiliyor ağrılara. Acile değil ama normal polikliniğe gidip durumu anlatırsanız kan ve idrar değerlerine bakarlar belki vitamin başlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…