E elizangll Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2021 68 25 3 27 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi elizangll #1 Dün akşam yapmıştım tek çizgiydi bu sabah bu şekilde acaba gebemiyim lütfen
Missyloves Benimle kal mucizem ... 💕 Kayıtlı Üye 9 Mart 2020 2.869 3.198 83 31 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi elizangll #2 Gebelik gorunuyo ama elinizde test varsa tekrar deneyin yada direk kan verin .
M Morlale8 Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2020 4.434 5.250 158 28 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi elizangll #3 elizangll .!.: Eki Görüntüle 2855222 Dün akşam yapmıştım tek çizgiydi bu sabah bu şekilde acaba gebemiyim lütfen Genişletmek için tıkla... Bence var hayırlı olsun
elizangll .!.: Eki Görüntüle 2855222 Dün akşam yapmıştım tek çizgiydi bu sabah bu şekilde acaba gebemiyim lütfen Genişletmek için tıkla... Bence var hayırlı olsun
E elizangll Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2021 68 25 3 27 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi elizangll #4 Missyloves .!.: Gebelik gorunuyo ama elinizde test varsa tekrar deneyin yada direk kan verin . Genişletmek için tıkla... Malasef başka yok beklediği için beni yanıltıyor olabilir mi cuma vermiştim kan sonucu yarın belli olacak çok heyecanlıyım inşallah vardır
Missyloves .!.: Gebelik gorunuyo ama elinizde test varsa tekrar deneyin yada direk kan verin . Genişletmek için tıkla... Malasef başka yok beklediği için beni yanıltıyor olabilir mi cuma vermiştim kan sonucu yarın belli olacak çok heyecanlıyım inşallah vardır
E elizangll Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2021 68 25 3 27 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi elizangll #5 Missyloves .!.: Gebelik gorunuyo ama elinizde test varsa tekrar deneyin yada direk kan verin . Genişletmek için tıkla... Kzbnylmz .!.: Bence var hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Ama dün akşam negatifti bu sabah tekrar bakayım dedim böyle çıktı yanılıyor olamam demi heyecanlansam mı yoksa ümitlenmesem mi
Missyloves .!.: Gebelik gorunuyo ama elinizde test varsa tekrar deneyin yada direk kan verin . Genişletmek için tıkla... Kzbnylmz .!.: Bence var hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Ama dün akşam negatifti bu sabah tekrar bakayım dedim böyle çıktı yanılıyor olamam demi heyecanlansam mı yoksa ümitlenmesem mi
Missyloves Benimle kal mucizem ... 💕 Kayıtlı Üye 9 Mart 2020 2.869 3.198 83 31 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi elizangll #6 elizangll .!.: Malasef başka yok beklediği için beni yanıltıyor olabilir mi cuma vermiştim kan sonucu yarın belli olacak çok heyecanlıyım inşallah vardır Genişletmek için tıkla... Kaç saniyede bu çıktı ıslak kalmış gibi geldi ama çizgi de var . Regli gecikti mi ? Kan verdiyseniz yarını bekleyin .
elizangll .!.: Malasef başka yok beklediği için beni yanıltıyor olabilir mi cuma vermiştim kan sonucu yarın belli olacak çok heyecanlıyım inşallah vardır Genişletmek için tıkla... Kaç saniyede bu çıktı ıslak kalmış gibi geldi ama çizgi de var . Regli gecikti mi ? Kan verdiyseniz yarını bekleyin .
E elizangll Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2021 68 25 3 27 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi elizangll #7 Missyloves .!.: Kaç saniyede bu çıktı ıslak kalmış gibi geldi ama çizgi de var . Regli gecikti mi ? Kan verdiyseniz yarını bekleyin . Genişletmek için tıkla... Ben testi akşam yaptım aynı teste sabah baktım bu şekildeydi yani dün akşam tek çizgi olan test bu sabah bunu gösterdi reglime 2 gün var
Missyloves .!.: Kaç saniyede bu çıktı ıslak kalmış gibi geldi ama çizgi de var . Regli gecikti mi ? Kan verdiyseniz yarını bekleyin . Genişletmek için tıkla... Ben testi akşam yaptım aynı teste sabah baktım bu şekildeydi yani dün akşam tek çizgi olan test bu sabah bunu gösterdi reglime 2 gün var
Missyloves Benimle kal mucizem ... 💕 Kayıtlı Üye 9 Mart 2020 2.869 3.198 83 31 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi elizangll #8 elizangll .!.: Ben testi akşam yaptım aynı teste sabah baktım bu şekildeydi yani dün akşam tek çizgi olan test bu sabah bunu gösterdi reglime 2 gün var Genişletmek için tıkla... Canım bekleyen test doğru sonuç vermiyo yani iki dk içerisinde o çizgi oluşmadiysa bekelyinde islakliktan dolayı olabilir ben tekrar yaptın sandım . Ama kan vermişsin insalah vardır yada testi tekrarla
elizangll .!.: Ben testi akşam yaptım aynı teste sabah baktım bu şekildeydi yani dün akşam tek çizgi olan test bu sabah bunu gösterdi reglime 2 gün var Genişletmek için tıkla... Canım bekleyen test doğru sonuç vermiyo yani iki dk içerisinde o çizgi oluşmadiysa bekelyinde islakliktan dolayı olabilir ben tekrar yaptın sandım . Ama kan vermişsin insalah vardır yada testi tekrarla
M Morlale8 Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2020 4.434 5.250 158 28 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi elizangll #9 elizangll .!.: Ben testi akşam yaptım aynı teste sabah baktım bu şekildeydi yani dün akşam tek çizgi olan test bu sabah bunu gösterdi reglime 2 gün var Genişletmek için tıkla... Beklediyse test doğru sonuç vermiyor ama inşallah vardır testi tekrarla sabah ilk idrarla yap
elizangll .!.: Ben testi akşam yaptım aynı teste sabah baktım bu şekildeydi yani dün akşam tek çizgi olan test bu sabah bunu gösterdi reglime 2 gün var Genişletmek için tıkla... Beklediyse test doğru sonuç vermiyor ama inşallah vardır testi tekrarla sabah ilk idrarla yap
E elizangll Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2021 68 25 3 27 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi elizangll #10 Kzbnylmz .!.: Beklediyse test doğru sonuç vermiyor ama inşallah vardır testi tekrarla sabah ilk idrarla yap Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yarını bekleyeceğim artık
Kzbnylmz .!.: Beklediyse test doğru sonuç vermiyor ama inşallah vardır testi tekrarla sabah ilk idrarla yap Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yarını bekleyeceğim artık