Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah fazlada yapmamıştım ama yarın tekrardan yapıcam pazarteside kan testi hemen adet olmadım çünki 4 gün geçti belirtilerde var inşallah pozitiftirTeste fazla idrar damlatmissin canım veya testte bozukluk var. Elinde başka test varsa testi tekrarlarsan daha net sonuç çıkar inşallah. Ya da direkt kan tahlili yaptır. Gönlünden geçen hayırlısıyla olsun inşallah :)
Şimdide böyle olduTeste fazla idrar damlatmissin canım veya testte bozukluk var. Elinde başka test varsa testi tekrarlarsan daha net sonuç çıkar inşallah. Ya da direkt kan tahlili yaptır. Gönlünden geçen hayırlısıyla olsun inşallah :)
Hayırlı olsun canm allahm sağlıkla kucağına almayida nasip etsin kan sonucunuda yaz bekliyorm :)Şimdide böyle oldu
Çok sağol bitanem yazarım pazartesiHayırlı olsun canm allahm sağlıkla kucağına almayida nasip etsin kan sonucunuda yaz bekliyorm :)
Bugün nedenn baktırmıyorsun ben ilk duyduğumda koşarak gitmiştim kana baktırmayaÇok sağol bitanem yazarım pazartesi
Valla devlet varsa yakında acilden yaptır istersen ben acilden baktırmıştım illaki bakan yer vardır öğrenin bence hemen yaptırın heyecanı kat kat yaşayn :)İyide pazar bugün özeller yapar mı kan testi bilemedim
Şimdide böyle oldu
Evet canım Teşekkür ederim çokBariz 2 cizgi bu sefer canım :) hayırlı uğurlu olsun. Eşinden once biz mi öğrendik yani şimdi![]()
O tesltlerde bir sorun var galiba ..control çizgisinin koyu olması lazım..Bitane daha yaptım dayanamayıp farklı bir marka ve negatif çıktı bide kahve rengi kanama gelmeye başladı bilemedim .(