• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acıl lutfen cevaplayın

sabriya

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2008
2.060
12
358
İstanbul
senağlamaCADIARZU:uhm::uhm:kizlar bugun ikinci denemeye basladik dr la gorusmemde 7 tane dondurulmuslarim var ama bana belki cozulmeye bilirler dedii uzuldumm acaba 7 tanesinden hicmi cozulme imkani yok dondurlumuslar normal tedavi gibitutma orani dusuk dedi bana yazinn neolurrr yazilariniza ihtiyacim varr .. yaa neden boyle konusuyorlarr neden moralimi bozuyorlarr hasta oluyorum ben bunlara yaa

canım yeni tedavin hayırlı olsun ama bence hiç korkma benimde ilk denemem negatifti.sonra donmuş embriyo ile deneyelim dedik seninle aynı kaygıları yaşadım günlerce ama hiç korkma çözünecekler emin ol.ve seninde minicik tatlı bebişlerin olacak.lütfen kendini strese sokma çünkü tedavide en önemli unsur bu.güzel haberlerini paylaşmak dileğiyle.bu arada ben hamileyim hemde donmuşlarla

canım dondurulmuş embiriyolarla hamile kalanlar diye bi başlık var oraya biz göz at bence moralin düzelecek çünkü bii sürü kişi yazdı oraya. hem niye donduruyolarmış o zaman boşver takma sen kısmetin önüne geçiş yok

o zaman neden dondurmuşlar.
saçmalığa bak..
denemeden nerden bilebilirler.
sen kararlı ol canım.
olacaksa olur.verecek olan Allah.
o kadar çokki dondurulmuşlarla hamile kalan.
bi araştır moralin düzelir.
bol şanslar..

ya doktorun sacmalamıs benım doktorumda prof ve basarı sansının daha fazla oldugunu soyledı
ve ben 17 haftalık hamıleyım dondurulmus embıryo ıle

SLM SABRıYA,
benimde 2 ay önce yumurtalar toplanmıştı sağlıklı 9 ten emriyom dondurulmuştu.11 gün öncede 3 tane transfer edildi ama çözdürme de 2 tanesi çözülmedi.geriye kalan 4 tane donduruldu.(inş ihtiyacımız kalmaz)şimdi sonuç bekliyorum.umarım sende bi sorun çıkmaz.ama dondurulmuşlarla okadar çok hamile kalan varki bana umut oluyor.sende umudunu kaybetme.ergeç bebişlerimize kavuşcağımıza inanıyorum.

canım 7 çok güzel bir rakam çünkü benimde 4 tane dondurulmuş embriyom vardı hiç kendini üzüp şimdiden stres yapma

arkadaslar hepnize cokk tesekkurler ama salak dr iste boyle diyince afalladimmm ama benim inancim varrrr o bebekler bana mujdeli olarak gelecekkkkkkkkkkk inssss ve guveniyorumm allahim anne olmak isteyen herkeze rabbim nasip etsinn

Back
X