Kizlar acil miyom

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Bayanlar ilkkez buraya konu aciyorum gorumcem icin kendisi henuz 3 aylik evli bugun karin sisligiyle doktora gitti ve 10 cm capinda miyom varmis doktor bir suru tahlil yapti en son kan tahlileri alindi haftaya alicaz sonuclari baska bir doktora dhaa gidecegiz ama doktor rahmin alinmasi gerekebilir dedi cok uzgunuz daha cocugu yok kizcagizin rahim alinirsada asla olmayacak,basina boyle bisey gelen varmi ?rahim alinirmi bu buyuklukteki miyom icin ayrica miyom rahim duvarina yapisikmis bilen yorum yapar ve icimizi rahatlatirsa sevinirim

bilmiyorum konuyu ama bende vardı miyom 3 cm kadar kendi kendine gitmişti adetle. Çok üzüldüm umarım öyle değildir bence başka doktora mutlaka gidin

bilmiyorum konuyu ama bende vardı miyom 3 cm kadar kendi kendine gitmişti adetle. Çok üzüldüm umarım öyle değildir bence başka doktora mutlaka gidin
Biz ozele gittik bugun ama devlettende randevu aldik onada gidecegiz cok sagolun bizde uzgunuz dualarinizi esirgemeyin🙏

öncelikle geçmiş olsun ve herşeyden önemlisi onun sağlığı... benimde rahim içinde 5 cm lik rahim duvarından oluşan miyomum var amaameliyat ile alınacak,rahmi almayacaklar.ama tabiki ameliyat bu o an bir sorun olursa alınacak ama rahim alınmadan amaliyat olacağım.ama aradaki boyut baya farklı belki o sebeptendir.Allah yardımcınız olsun.

öncelikle geçmiş olsun ve herşeyden önemlisi onun sağlığı... benimde rahim içinde 5 cm lik rahim duvarından oluşan miyomum var amaameliyat ile alınacak,rahmi almayacaklar.ama tabiki ameliyat bu o an bir sorun olursa alınacak ama rahim alınmadan amaliyat olacağım.ama aradaki boyut baya farklı belki o sebeptendir.Allah yardımcınız olsun.
Sizede cok gecmis olsun cok uzuldum umarin ikinizinkide en az zararla hallolu,cok sagolun

Back
X