Kızlar acil olan lutfen bakabılır mi beta hcg degerim >1370,00

ogretmenhanmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
20
3
1
32
Kızlar pazar günü beta hcg 1705 cıkmıstı degerım bugun beta hcg >1370,00 suan ne demek acaba yardımcı olabilir misiniz rica etsem Bı sıkıntı var mı

1370’den buyuk demis. Sonucu atarsaniz daha iyi yardimci olabiliriz.

Eklentiler

• Screenshot_20220915_145115_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20220915_145115_com.android.chrome.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 396
Pazar günü 1705 cıkmıstı bugun >1370, 00 cıktı acaba yuksekmıs mı düşmüş mü degerım anlamadım yardımcı olur musunuz lütfen

Hayır biri özel hastane pazar gunu yapılan bugun de aile hekimi den yaptım
ondan kaynaklıdır, özellikle aile hekimliklerinde belli bir betanın üstüne çıkınca böyle büyüktür işareti koyuluyor, takip etmenizi doktor mu istedi? maşallah gayet iyi sonucunuz çünkü :). strese girmeyin, ultrason ile kontrol edilebilir şuan sanki bebeğiniz.

ondan kaynaklıdır, özellikle aile hekimliklerinde belli bir betanın üstüne çıkınca böyle büyüktür işareti koyuluyor, takip etmenizi doktor mu istedi? maşallah gayet iyi sonucunuz çünkü :). strese girmeyin, ultrason ile kontrol edilebilir şuan sanki bebeğiniz.
Ya cok özur dileyerekten bişey sormak istiyorum 1705 mi buyuk >1370,00 mi buyuk beynim durdu anlamadım degerım dusmus mu yukselmıs mi

Ya cok özur dileyerekten bişey sormak istiyorum 1705 mi buyuk >1370,00 mi buyuk beynim durdu anlamadım degerım dusmus mu yukselmıs mi
Kurumdan kuruma değer fark eder referans aralıkları değişiyor çünkü
Beta bakmanıza gerek yok tekrar randevu alıp doktora gidin zaten ultrasonda gözükmesi lazım olmadı 1 hafta sonra tekrar çağırır doktor inş hem kesmeyi hem kalp atışını duyarsınız içiniz rahat eder 😍
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

özre gerek yok estağfurullah :) 1705 büyük aba diğer sonuçta 1370'den büyük diyor oraya takılmayın lütfen , uygun bir doktor ile ultrason kontrolü yapın içiniz rahatlasın :)

Beta bakmanıza gerek yok tekrar randevu alıp doktora gidin zaten ultrasonda gözükmesi lazım olmadı 1 hafta sonra tekrar çağırır doktor inş hem kesmeyi hem kalp atışını duyarsınız içiniz rahat eder 😍
Amin canım Allah razı olsun Rabbım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah, guzel dilekleriniz için çok saolun 🙏❤️

Merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum referans aralığı derken ben mesela farkli bir ilinilçesinde pazartesi 2764 cıktı dün de bir ilde merkezde 860 cıktı hastanede bebeğimi kayıp mı ediyorum acaba 😭😭😭

Merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum referans aralığı derken ben mesela farkli bir ilinilçesinde pazartesi 2764 cıktı dün de bir ilde merkezde 860 cıktı hastanede bebeğimi kayıp mı ediyorum acaba 😭😭😭
Laboratuvar arasında biraz fark olur ama bukadar olmaz sizinki düşüyor.bebeginizi kaybediyorsunuz.bende aynı durumdayım 4848 değer ile kese görünmedi 1524.0 ile düşmeye başladı.

Bu kadar fark olacağını sanmıyorum 😔
Lütfen doktora muane olun en doğru şekilde yönlendiricektir herşeyin hayırlısı ınasip olsun inş

Insallah değildir öyle demeyin
Allah'ım gönlünüze göre versin, inşallah laboratuvar farkıdır herşey yolundadir.1 aydan beri çektiğimi bir Allah bilir bir ben sürekli doktor değişimi bulgu bulunmaması betanın 4000 binlerde hala kese görünmemesi ve durumumda belirsizlik asamasinda müdahale etmemeleri,acillesmem ve en sonunda Beta ile bu değeri(1524.0) bulmada bir gerçek şuan hicbirsey hissetmiyorum ağrı sızı vücudum normal büyük ihtimalle hala düşmeye devam ediyor.hafta sonunu gecirebilirsem pazartesi gideceğim.

Naısl düştü peki kanama mi başladı belirtileriniz neydi
Dün titreme baş dönmesi halsizlik vücut ısısında yükselme eller ayaklar buz gibiydi acile ulaştığında bir takım tetkikler yaptılar dogumhanede beklettiler.gittigimde 4848 değerim vardı tabi bende tek bir yerde kan verip takip yaptırmadım sürekli baska yerlerde oldu.beni kontrol etti iki tarafta da ultrasonla gozlemledi.hicbir bulgu bulamadı sağlıklı mı sağlıksız mı olduğunu bilemedi ama keseyide göremedi kan sonucumu dustugunude söylemedi ben e nabizdan gordum.dış gebelik ihtimalide soylemedi.tuplerimde hicbirsey olmadığını kanamam görünmediğini ne olduğu belli değil bu şekilde mudahele edemem dedi. Bu arada betan iyice düştükten sonra kanama başlar.takip yapılmalı

Back
X