Saç Kesim Şekilleri kızlar acil önerilerinize ihtiyacım var !!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

cimcimebb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2012
79
2
36
cevap atan atmayan herkese şimdiden teşekkür ederim :40:
kızlar ben yarın 5 senedir uzun kullandığım saçlarımı kestiricem şuanda belime kadar ama modele hala tam karar veremedim.bulduğum 2 fotoyu paylaşıyorum en sondakide saçlarımın şuanki hali çok yıprandılar. bi el atıverirseniz çok sevinirim öpüldünüz:38:

$0530-charlize-theron-straight-hair_bd.webp $kisa-sari-duz-sac-modelleri.webp $DSC_0570.webp

kızlar ben yarın 5 senedir uzun kullandığım saçlarımı kestiricem şuanda belime kadar ama modele hala tam karar veremedim.bulduğum 2 fotoyu paylaşıyorum en sondakide saçlarımın şuanki hali çok yıprandılar. bi el atıverirseniz çok sevinirim öpüldünüz:38:

Eki Görüntüle 826626 Eki Görüntüle 826627 Eki Görüntüle 826628

2. model daha modern duruyor. Birinci biraz klasik. Ben olsam 2. modeli seçerdim.

Eki Görüntüle 826626 Eki Görüntüle 826627 Eki Görüntüle 826628

yerinde olsam bu kadar kestirmem birde burda çok güzel görünüyor ama sana yakışırmı o önemli:/ bence dümdüz keskin bir şekilde göğüs üstü kestirmelisin:26:

Son düzenleme:
Senin kendi saçın ve tonu daha güzel geldi bana açıkçası ,sevgiler.

yerinde olsam bu kadar kestirmem birde burda çok güzel görünüyor ama sana yakışırmı o önemli:/ bence dümdüz keskin bir şekilde göğüs üstü kestirmelisin:26:
ya çok sıkıldım uzun halinden biraz değişiklik olsun istedim umarım yakışır
Senin kendi saçın ve tonu daha güzel geldi bana açıkçası ,sevgiler.
canım benim zaten boyatmayı düşünmüyorum sadece kestirmeye cesaret edebilirim :D

Canım yaşın çok genç görünüyo ve ikinci fotograf genç deil orta yaşlı kadınlara uygun bi saç kesimi.
Onu hiç tavsiye etmem çok boğar bu yaşta seni ve de okadar kısa saç herkese yakışmaz.
Bu konuda tarz da önemlidir klasik giyinen orta yaşlı bi bayan onu tercih edebilir ama senin yaşına göre çok yaşlı işi geldi o saç modeli. 1 yine daha ii görünüyo onu yapabilirsin.

ben olsam kestirmezdim,gayet güzel saçların :nazar:
kestireceksen de saçının dümdüz olmadığını hesaba katıp başka bir model bulabilirsin.Günlük hayatta-yani çok uğraşmadan kullanamazsın gibi geldi bu saçları:-/

Canım yaşın çok genç görünüyo ve ikinci fotograf genç deil orta yaşlı kadınlara uygun bi saç kesimi.
Onu hiç tavsiye etmem çok boğar bu yaşta seni ve de okadar kısa saç herkese yakışmaz.
Bu konuda tarz da önemlidir klasik giyinen orta yaşlı bi bayan onu tercih edebilir ama senin yaşına göre çok yaşlı işi geldi o saç modeli. 1 yine daha ii görünüyo onu yapabilirsin.

ben olsam kestirmezdim,gayet güzel saçların :nazar:
kestireceksen de saçının dümdüz olmadığını hesaba katıp başka bir model bulabilirsin.Günlük hayatta-yani çok uğraşmadan kullanamazsın gibi geldi bu saçları:-/

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim şuanda kafam allak bullak oldu yaw :( napıcağım şimdi ben :(

Benimde saçlarım aynen senin ki gibiydi ve 2. fotodaki gibi kestirmiştim kahkul sevdiğim için.. Bide üzerine kızıl yaptım çok güzel olmuştu :)

Benimde saçlarım aynen senin ki gibiydi ve 2. fotodaki gibi kestirmiştim kahkul sevdiğim için.. Bide üzerine kızıl yaptım çok güzel olmuştu :)

Tam tersi 2. model daha modern ve şık ve genç işi. Bunun arkası kısa önü uzununu yapmalısın canım benim.

walla bende onu düşünüyordum ama burdaki yorumlardan sonra biraz soğudum saat 2 de randevum var ben hala bişeyler bulamadım :(

sanırım geç kaldım kestirmişsindir.

ama bence 1. güzel.

yalnız saçların hafif dalgalı, benim dümdüz mesela 1. modeli çok çok severek kullandım uzadı şimdi ama bence çok havalı ve modern bir tarz katıyor. ama asla dalgalı saçla güzel durmaz diye düşünüyorum bu modelin güzelliği düz tek boy inmesinde.

ben senin yerinde olsam göğüs hizamda kısaltır biraz kat attırırdım

canım bence 1. model olursa daha hoş olur .ama kuaförler hiçbir zaman saç boyunu tam ayarlayamıyor fazla kesiyorlar iyice kısacık yapıyorlar iyibir kuaföre gitmen lazımmm

Saçlarım dümdüz değilse o iki model de olmaz bence. Çünkü o modeller hep fön ister daha çok yıpratırsın saçlarını. Maşallah saçların çok güzel bence kestirme.

Saçlarım dümdüz değilse o iki model de olmaz bence. Çünkü o modeller hep fön ister daha çok yıpratırsın saçlarını. Maşallah saçların çok güzel bence kestirme.

canım bence 1. model olursa daha hoş olur .ama kuaförler hiçbir zaman saç boyunu tam ayarlayamıyor fazla kesiyorlar iyice kısacık yapıyorlar iyibir kuaföre gitmen lazımmm

sanırım geç kaldım kestirmişsindir.

ama bence 1. güzel.

yalnız saçların hafif dalgalı, benim dümdüz mesela 1. modeli çok çok severek kullandım uzadı şimdi ama bence çok havalı ve modern bir tarz katıyor. ama asla dalgalı saçla güzel durmaz diye düşünüyorum bu modelin güzelliği düz tek boy inmesinde.

ben senin yerinde olsam göğüs hizamda kısaltır biraz kat attırırdım

ne yaptın güzelim... Kararsızlığının kararını verebildin mi?

kızlar biraz geç oldu ama kısa saçlı halimi atayım sizi merakta bırakmayım dedim umarım beğenirsiniz yorum yaptığınız içinde çok teşekkür ederim hepiniz öpüldünüz :38: $1380645_558695104197993_899863751_n.webp

beğendim güle güle kullan:))) çok rahat edeceksin bu boy saçla anında kuruyacak :)

Back
X