Kizlar acil sorum var yardım edin lütfen

Bende ona şaşırdım. Kitap okumak kadar güzel bir şey var mı? En sevdiğim hediye kitap hatta. Çok üzülüyorum kitaplara böyle öcü muamelesi yapılmasına 😢
Gerçekten ya kitap oku tavsiyesinden sonra böyle dellenip cinnet geçirdi. Sanki pavyona takıl dendi 😅😅

Dogru valla 😂😂😂

ama konu tam bir trajedi aslinda, aglanacak halimize guluyoruz. Neyse ben de gideyim de biraz kendime ayit uygulama olur, baska sey olur onlarla oyalanayim 😂😂😂
Ya ilk kurşunu atmışım gibi oldu ama gerçekten anlamadığım için sordum. Gelen üslup bozuk çıktı. Gerçekten üzüldüm, gerek yoktu hiç. Ya hiç sorma, zenginim ama kendime ayit uygulamam yok. Zenginliğimi sorgulamaya gideyim bende😂

Bi anlık sinir herkes söyler neyse ben siliyom bu uygulamayı iyi günler
Herkes söylemez. Sizden başka kimse neden söylemedi, küfür etmedi. Bi yorum yazılacaksa herkes saygı çerçevesi içinde yazdı. Burdan bu şekilde küfür ettiğinizde hiç bulunmayacağınızı istediğinizi rahatça yazabileceğinizi mi düşünüyorsunuz. Bana yazdığınız ( daha doğrusu anneme edilen) o küfür için ip adresinizden bulunduğunuz konum ve kimliğinizin tespit edilip hakkınızda hakaret davası açacağımı da bildirmek istiyorum. Biraz da hakim önünde küfür edersiniz.

Adetime 11 gün var az birşey kanama oldu birazcık karınim ağrıyor ve çok hisisim

Yazım sitilinizlen dalga geçen arkadaşları efesle kınıyorum. Sanki herkez mikemmel yazıyorda bide dalga geçiyolar. Her kez kalbinin ekmeyini yer üzülmeğin. Hisislik bendede oluyo bağzen canm. Sen yinede bi test filan al emin ol canm.

Back
X