Kızlar acil testime bakar mısınız!!

Dllyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2021
144
65
48
24
Kızlar adetim 5 6 gün gecikti takvime göre ama geçen ayda gecikti diye umursamamistim akşam ovulasyon testi yaptım köyü çıkınca bugün erken gebelik testi alıp yaptım hamileyim demi şimdi ben bu teste göre inanamıyorum 🤭

Eklentiler

• 16321276707117814334374062505732.webp
    16321276707117814334374062505732.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 119
Kızlar adetim 5 6 gün gecikti takvime göre ama geçen ayda gecikti diye umursamamistim akşam ovulasyon testi yaptım köyü çıkınca bugün erken gebelik testi alıp yaptım hamileyim demi şimdi ben bu teste göre inanamıyorum 🤭
Evettttt kesinlikle hamilesin rabbim kucağına almayı nasip etsin 😍😍😍 Ama koş yine de kan testi yaptır 😍😍

• Beğen
Reactions: Z P
Evet ikinci çizgi çok net. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

Çok teşekkür ederim canım inşallah çok korkuyorum içimi bı korkuda kapladı ilk gebeliğim düşükle sonuclanmisti
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Hiç korkmayın. Doktorunuz ona göre bir yol belirler.

Hayirli olsun hamilesin
Kan testi yap cnm

Ah maşallah ne güzel bir pozitif test hamilesin canım resmen ben burdayım diyor :nazar: Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin kuzummm 🥰🤰🌼

Çok teşekkür ederim canım inşallah çok korkuyorum içimi bı korkuda kapladı ilk gebeliğim düşükle sonuclanmisti
İçin rahat ferah olsun kuzum kötüye yorma Allah'ın izni ile sağlıklı gebelik olur inşallah ayyy çok sevindim maşallah ya 🧿🥲🤰

İçin rahat ferah olsun kuzum kötüye yorma Allah'ın izni ile sağlıklı gebelik olur inşallah ayyy çok sevindim maşallah ya 🧿🥲🤰
Çok teşekkür ederim canım 😍 bugün beta HCG ye baktırdım 869 çıktı kaç haftalık hamileyim kese görünür mü sence

Çok teşekkür ederim canım 😍 bugün beta HCG ye baktırdım 869 çıktı kaç haftalık hamileyim kese görünür mü sence
Tam yazacaktım arkadaş yanıt vermiş canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin🤰🧿🌼♥️😍 bana da dua eder misin 🥰💜

1000 ila 3000 arasında olunca kese görünürmüş canım arkadaş öyle yazmıştı biri ama kaç haftalık hamilesin onu bilmiyorum kuzum ne zaman sat

Back
X