Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evettttt kesinlikle hamilesin rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlar adetim 5 6 gün gecikti takvime göre ama geçen ayda gecikti diye umursamamistim akşam ovulasyon testi yaptım köyü çıkınca bugün erken gebelik testi alıp yaptım hamileyim demi şimdi ben bu teste göre inanamıyorum![]()
Ayy çok sevindim çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbimEvettttt kesinlikle hamilesin rabbim kucağına almayı nasip etsinAma koş yine de kan testi yaptır
![]()
Çok teşekkür ederim canım inşallah çok korkuyorum içimi bı korkuda kapladı ilk gebeliğim düşükle sonuclanmistiEvet ikinci çizgi çok net. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Hiç korkmayın. Doktorunuz ona göre bir yol belirler.Çok teşekkür ederim canım inşallah çok korkuyorum içimi bı korkuda kapladı ilk gebeliğim düşükle sonuclanmisti
Teşekkür ederim canım inşallahSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Hiç korkmayın. Doktorunuz ona göre bir yol belirler.
Ah maşallah ne güzel bir pozitif test hamilesin canım resmen ben burdayım diyorKızlar adetim 5 6 gün gecikti takvime göre ama geçen ayda gecikti diye umursamamistim akşam ovulasyon testi yaptım köyü çıkınca bugün erken gebelik testi alıp yaptım hamileyim demi şimdi ben bu teste göre inanamıyorum![]()
İçin rahat ferah olsun kuzum kötüye yorma Allah'ın izni ile sağlıklı gebelik olur inşallah ayyy çok sevindim maşallah yaÇok teşekkür ederim canım inşallah çok korkuyorum içimi bı korkuda kapladı ilk gebeliğim düşükle sonuclanmisti
Çok teşekkür ederim canımİçin rahat ferah olsun kuzum kötüye yorma Allah'ın izni ile sağlıklı gebelik olur inşallah ayyy çok sevindim maşallah ya![]()
Daha çok yeni 1 hafta sonra gidersen hem kese hem kalp atışı duyarsın sanırımÇok teşekkür ederim canımbugün beta HCG ye baktırdım 869 çıktı kaç haftalık hamileyim kese görünür mü sence
Teşekkür ederim canım cevabın içinDaha çok yeni 1 hafta sonra gidersen hem kese hem kalp atışı duyarsın sanırım
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım cevabın için![]()
Tam yazacaktım arkadaş yanıt vermiş canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsinÇok teşekkür ederim canımbugün beta HCG ye baktırdım 869 çıktı kaç haftalık hamileyim kese görünür mü sence
1000 ila 3000 arasında olunca kese görünürmüş canım arkadaş öyle yazmıştı biri ama kaç haftalık hamilesin onu bilmiyorum kuzum ne zaman satÇok teşekkür ederim canımbugün beta HCG ye baktırdım 869 çıktı kaç haftalık hamileyim kese görünür mü sence
TabikiiTam yazacaktım arkadaş yanıt vermiş canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsinbana da dua eder misin
![]()
17 Ağustos canım yarın randevum var doktora soracağım artık1000 ila 3000 arasında olunca kese görünürmüş canım arkadaş öyle yazmıştı biri ama kaç haftalık hamilesin onu bilmiyorum kuzum ne zaman sat
Allah razı olsun kuzum benim belirtiler nelerdi yerleşme yaşadın mı maşallah sanaTabikiien kısa zamanda size de nasip olur inşallah dualarım sizinle
![]()
5+1 olabilirsin canım yarın çünkü adet ilk gününden sayıyorlar diye biliyorum17 Ağustos canım yarın randevum var doktora soracağım artık