Kızlar acil testime bakar mısınız

umudayolculuk6155

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2024
143
37
18
Merhaba kızlar
adetime şuan 5 gün var ama göğüs uçlarımdaki farklılık sırt ve kasık ağrım birde idrarımın rengi koyu ve değişik geldiği için az önce erken gebelik testi yaptım ve daha saniyeler içerisinde ikinci çizgi belirdi. Aşırı bir bunalma ve ateş basmaları da var Daha önce de 2 kez kimyasal gebelik yaşadığım için korkuyorum

Evet teste göre var. Yalancı pozitiflik ihtimali de hep var tabi malesef ama belirtilerin de benziyor en iyisi kan vermek. Korkma bu defa sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallah yarın kan versen değerin düşük gelse de korkma regle daha varmış çünkü önemli olan 2 günde olacak artışlar

Çok teşekkür ederim moral oldu bana yazın 23 üne kadın doğuma randevu almıştım zaten kontrol için neden olmuyor diye o zamana kadar beklicem bakalım adetim de geçmiş olur

Testin markası nedir ? Bazıları yalancı pozitif veriyor maalesef. 2 gün sonra başka markayla tekrar deneyip öyle kan ver bence canım.
Merhaba ben de ilişkiden 10 gün sonra iki test yaptım ikisinde de aşırı silik çizgi çıkmıştı ben gördüm ama eczacı ve kocam göremediklerini söylemişlerdi nolur nolmaz 2 gün sonra ikişer test daha yaptım bu sefer silik de yoktu sizce şansı var mıdır ( adet düzensizliğim var zaten fakat 5 gün gecikti gösteriyordu uygulamada ilk test yaptığımda)

Yumurtlamadan kaç gün geçmişti ? İlk testte gördüğün silik çizgi gebelikten olsaydı iki gün sonra test yaptığında koyulaşma olurdu canım. Reglin 5 gün geciktiyse sandığından daha geç yumurtlamış olabilirsin. Eğer belirtilerden yumurta çatlamayı anlamıyorsan ovulasyon testi deneyebilirsin böylece regl günü belirsizliğinden kurtulmuş olursun.

Hiç yapmamıştım ovulasyon testi teşekkür ederim de gecikmemin sebebi gebelik olamaz o zman sanırım ben de koyulaşmasını beklemiştim geç döllenme olabilir vs yazıyordu bazı yerlerde iyice kafam karışmıştı o yüzden ilişkiyi baz alarak düşünmüştüm ama genelde yazılar yumurtlama ve adet üzerinden olunca iyice kafam karıştı geç döllenme olabilir mi

Olabilir canım regl olana kadar gebelik şüphesi devam eder. 2 gün aralarla idrar test yapabilirsin. Gecikmen çok olursa doktora gözük bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…