- 21 Mayıs 2024
- 143
- 37
- 18
- Konu Sahibi umudayolculuk6155
-
Evet teste göre var. Yalancı pozitiflik ihtimali de hep var tabi malesef ama belirtilerin de benziyor en iyisi kan vermek. Korkma bu defa sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallah yarın kan versen değerin düşük gelse de korkma regle daha varmış çünkü önemli olan 2 günde olacak artışlarMerhaba kızlar
adetime şuan 5 gün var ama göğüs uçlarımdaki farklılık sırt ve kasık ağrım birde idrarımın rengi koyu ve değişik geldiği için az önce erken gebelik testi yaptım ve daha saniyeler içerisinde ikinci çizgi belirdi. Aşırı bir bunalma ve ateş basmaları da var Daha önce de 2 kez kimyasal gebelik yaşadığım için korkuyorum
Testin markası nedir ? Bazıları yalancı pozitif veriyor maalesef. 2 gün sonra başka markayla tekrar deneyip öyle kan ver bence canım.
Çok teşekkür ederim moral oldu bana yazınEvet teste göre var. Yalancı pozitiflik ihtimali de hep var tabi malesef ama belirtilerin de benziyor en iyisi kan vermek. Korkma bu defa sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallah yarın kan versen değerin düşük gelse de korkma regle daha varmış çünkü önemli olan 2 günde olacak artışlar
Freely gebelik testi canım hayırlısı Rabbimden bakalım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahTestin markası nedir ? Bazıları yalancı pozitif veriyor maalesef. 2 gün sonra başka markayla tekrar deneyip öyle kan ver bence canım.
Amin canım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşursunFreely gebelik testi canım hayırlısı Rabbimden bakalım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Sabredebileceksen bekle bakalımÇok teşekkür ederim moral oldu bana yazın23 üne kadın doğuma randevu almıştım zaten kontrol için neden olmuyor diye o zamana kadar beklicem bakalım adetim de geçmiş olur
İnşallah bakalımSabredebileceksen bekle bakalım
Merhaba ben de ilişkiden 10 gün sonra iki test yaptım ikisinde de aşırı silik çizgi çıkmıştı ben gördüm ama eczacı ve kocam göremediklerini söylemişlerdi nolur nolmaz 2 gün sonra ikişer test daha yaptım bu sefer silik de yoktu sizce şansı var mıdır ( adet düzensizliğim var zaten fakat 5 gün gecikti gösteriyordu uygulamada ilk test yaptığımda)Testin markası nedir ? Bazıları yalancı pozitif veriyor maalesef. 2 gün sonra başka markayla tekrar deneyip öyle kan ver bence canım.
Yumurtlamadan kaç gün geçmişti ? İlk testte gördüğün silik çizgi gebelikten olsaydı iki gün sonra test yaptığında koyulaşma olurdu canım. Reglin 5 gün geciktiyse sandığından daha geç yumurtlamış olabilirsin. Eğer belirtilerden yumurta çatlamayı anlamıyorsan ovulasyon testi deneyebilirsin böylece regl günü belirsizliğinden kurtulmuş olursun.Merhaba ben de ilişkiden 10 gün sonra iki test yaptım ikisinde de aşırı silik çizgi çıkmıştı ben gördüm ama eczacı ve kocam göremediklerini söylemişlerdi nolur nolmaz 2 gün sonra ikişer test daha yaptım bu sefer silik de yoktu sizce şansı var mıdır ( adet düzensizliğim var zaten fakat 5 gün gecikti gösteriyordu uygulamada ilk test yaptığımda)
Hiç yapmamıştım ovulasyon testi teşekkür ederim de gecikmemin sebebi gebelik olamaz o zman sanırım ben de koyulaşmasını beklemiştim geç döllenme olabilir vs yazıyordu bazı yerlerde iyice kafam karışmıştı o yüzden ilişkiyi baz alarak düşünmüştüm ama genelde yazılar yumurtlama ve adet üzerinden olunca iyice kafam karıştı geç döllenme olabilir miYumurtlamadan kaç gün geçmişti ? İlk testte gördüğün silik çizgi gebelikten olsaydı iki gün sonra test yaptığında koyulaşma olurdu canım. Reglin 5 gün geciktiyse sandığından daha geç yumurtlamış olabilirsin. Eğer belirtilerden yumurta çatlamayı anlamıyorsan ovulasyon testi deneyebilirsin böylece regl günü belirsizliğinden kurtulmuş olursun.
Olabilir canım regl olana kadar gebelik şüphesi devam eder. 2 gün aralarla idrar test yapabilirsin. Gecikmen çok olursa doktora gözük bence.Hiç yapmamıştım ovulasyon testi teşekkür ederim de gecikmemin sebebi gebelik olamaz o zman sanırım ben de koyulaşmasını beklemiştim geç döllenme olabilir vs yazıyordu bazı yerlerde iyice kafam karışmıştı o yüzden ilişkiyi baz alarak düşünmüştüm ama genelde yazılar yumurtlama ve adet üzerinden olunca iyice kafam karıştı geç döllenme olabilir mi
Bugün Awox gebelik testi ile tekrar yaptım ama negatif çıktı sanırım freely test hatalıydı adetime 3 gün var ve çok Moralim bozulduAmin canım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?