Kızlar acil yardım adetim 3 gün gecikti hiç böyle olmazdı hayalet çizgi görüyor gibiyim sizcede var mı gören ?

Kızlar acil yardım adetim 3 gün gecikti hiç böyle olmazdı test yaptım hayalet çizgi görüyor gibiyim yoksa kendi mi mi kandırıyorum gören var mı ?
çizgi var ama bu çizgiyi çok gördüm ben ve negatif çıktı.Biraz daha bekleyin koyulaşacak mı bakın.

Hayır canım kan vermedim bugün kaset test yaptım silik çizgi çıktı
Canım bugün aynısı oldu sende gördüm bende,bir ümit fırladım gittim özele 70 tlymis pahalıdir sanıp gitmek istemiyordum değilmiş, gebelik testi yaptırdım pozitif çıktı,hatta senin testten daha silikti benim ki o yüzden sordum bende bir saat önce öğrendim bence ümitli olabilirsin 😍

Canım bugün aynısı oldu sende gördüm bende,bir ümit fırladım gittim özele 70 tlymis pahalıdir sanıp gitmek istemiyordum değilmiş, gebelik testi yaptırdım pozitif çıktı,hatta senin testten daha silikti benim ki o yüzden sordum bende bir saat önce öğrendim bence ümitli olabilirsin 😍
Kaç gün gecikmen olmuştu canım hayırlı uğurlu olsun bu arada rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin darısı bana inşallah 🙏 ❤️🙏

Back
X