kızlar acil yardım bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz...

sinemimsi35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
278
132
103
36
kızlar doktoruma göre 5 haftalık gebeyım bugun hcg degerıme baktık 10208 ama bebegı hala goremedık sız kac haftada gordunuz acaba bebegınızı

Bana da oldu bu beta hcg 10000 çıktı kese var ama bebek görünmedi haftaya pazartesi tekrar gidicez çok endiseliyim

haklısın
Kese görünüyor Bebek görünmüyor zaten canım. O iki hafta sonra falan sanırım
Kese görünüyor Bebek görünmüyor zaten canım. O iki hafta sonra falan sanırım
ya çok korkuyorum işin kotusu keseyı gorup gormedıgını sormadım o ankı telasla ama doktorum degerın cok ıyı dedı bı degerlerle aksı bısey olmaz dedı bıraz kıloluyum ve sıkışmadan gıttım ultrasyona doktor ondanda olabılır dedı

Görmeden sana herşey yolunda demezdi merak etme. O dıştan görebilmek için bekleyelim diyordur. Açıkçası benim de doktorumun ağzından kese lafı hiç çıkmamıştı. İyi dedi gönderdi. Tatmin olmadıysan yarın veya hafta içi bi gün başka bi doktora görün ve herşeyi sor :) srun yok bende

çok tesekkur ederım ıcıme su serptınız ınsallah bır aksılık yoktur carsamba tekrar gıdıcem bu sefer son derece sıkısık olacam :)

evet haklısınız doktorumda dedı alttan muayane yapalım mı dıye ıstemedım ama bu degerlerle bı skıntı yoktur de mı
Yoktur Allah'ın izni ile gönlünü rahat tut ve dediğim gibi asla alttan muayne ettirme. Afetten itibaren 5 hafta diye hesapladıysam eğer tığ 4 haftaya 1 ay değil 6 haftaya 1 ay diyor yani iki hafta eksik kabul ediyor. Eğer adatten beri 5 hafta diyorsan göremediyse 18/20 günlük falandır o Can'ım. 1 yada 2 hafta sonra tekrar git o zaman görünür

Adetten eğer 5 hafta diye hesapladıysan demek istedim. Yazmamışım bir türlü

çok tesekkur ederım ıcıme su serptınız ınsallah bır aksılık yoktur carsamba tekrar gıdıcem bu sefer son derece sıkısık olacam :)
Benim doktorum da sıkışık olmadan alıyor muayeneye. Özellikle git yap diyor önce. Çok stres yapma, görüceksin yolunda her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…