Kızlar Acil Yardım Çok hastayımmmmmm :(:(:(:(

emlersn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
131
1
46
İçel Mersin
Kızlar 24 haftalık gebeyim ateş filan yok ama felaket genzim ve bogazım yanıyor grıp oldum kısacası neler onerırsınız ıyı gelcekkk .

ben de aynı durumdayım
ilaç falan içemediğimden 10 gündür çekiyorum bi türlü bitmedi
ama ballı ıhlamur yada nane limon tavsiye ederim. abartılmadıgı sürece hamileyken bi zararı yok bildiğim kadarıyla
geçmiş olsun

maalesef bende aynı durumdayım bol bol meyve yiyom greyfurt suyu limon suyu ve balı karıştırıp içiyom bol bol uyuyom tarhana corbası içiyom ama 8 gundur geçmedi acaba viks sürsem zararlı olurmu

maalesef bende aynı durumdayım bol bol meyve yiyom greyfurt suyu limon suyu ve balı karıştırıp içiyom bol bol uyuyom tarhana corbası içiyom ama 8 gundur geçmedi acaba viks sürsem zararlı olurmu

Hepinize gecmis olsun arkadaslar. Benim de 2 hafta oldu, yeni yeni geciyor. Viks surme canim, 2 ayri eczacidan hamilelikte zararli oldugunu, minik bebeklere bile surdurmekdiklerini ogrendim.

canım konuyu acan benım önerilerin ıcın cok tşk ederim ama bı kac gun ıcınde ıglestım cok sukur greyfurt suyu ıcme zararlı dıye bılıyorum ben ıhlamur aldım gunde bı kere yatmadan kaynatıp ıcıyorum ayrıca mentollu olipsler var ya onlardan al gun ıcerısınde bı kac tane em en onemlisi yatmadan once nefesini acıyor rahat uyuyorsun gun ıcerısınde cokta meyve ye :) ben gecırdım darısı sıze ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…