canım ben 26 haftalıgım bıldıgım bası asagıda olmalı yukardasysada sezeyenla alıyorlar..
en ıyısını doktorun bılır..zaten tekrar muyane edıp karar verıyorlar ınsanlah doner
aysimacım senin için hangisi hayırlıysa bence o olsun ben sezeryanla yaptım insana ilk başta çok itici geliyo belki ama pek korkulacak yanıda yok banada sorsan normal doğumdan korkuyorum ama yinede bizim için ne hayırlıysa o olsun korkma kafanada takma...
canım biliyorsunki bende 37 ci haftadayım.ve benim bebişte kanala inmiş halde doktorum bunu 34 cü hafta söyledi ve haladaha bekliyoruz pazartesi 38 olucam.korkma allahın izniyle normal doğum kaparsın.aşağı inmiş birde kanalde artık bu haftadan sonra dönmesi mümkün değilki zaten o dönenler çok nadir.o yüzden doktor kesin konuşamamıştır.sen içini ferah tut.sıkıntı yapma canım.
canım bugün doğumu izledim.ve aynı dediğin pozizyonda kadın doğum yaptı.ve normal doğum.üzülme allah kolaylığını verir canım merak etme.
googleden doğum diye yazdım.çıkanlara sırayla bak.hepsini açmadı çünkü şimdi hangisi olduğunu hatırlayamıyorum.ama oradan girdim.sende dene hak verirsin ama yabancı ülkede burada değil.
canım ben çıkıyorum.yarın görüşürüz.kendine çok iyi bak iyi geceler.tatlım.
ama sonucu bana mutlaka yaz.:teytey:
selam kizlar ben 37 haftalik hamileyim.doktorum bugun bebeyin basi kanala inmis .her an dogum yapabilirsin dedi.ama kesin donmesi lazim .yoksa cok zor bi dogum olur dedi yada sezeryan .kizlar cok korkuyorum:çok üzgünüm:bebeyin yuzu karnimin icine donukmus.doktoruma sordum donermi diye 100 iki ihtimal dedi.peki normal dogummulami olucak dedim sustu.donmesi lazim dedi.kizlar bebek kolay yada normal dogmasi icin nasil durmali acil yardimya lutfen:çok üzgünüm:
selam kizlar ben 37 haftalik hamileyim.doktorum bugun bebeyin basi kanala inmis .her an dogum yapabilirsin dedi.ama kesin donmesi lazim .yoksa cok zor bi dogum olur dedi yada sezeryan .kizlar cok korkuyorum:çok üzgünüm:bebeyin yuzu karnimin icine donukmus.doktoruma sordum donermi diye 100 iki ihtimal dedi.peki normal dogummulami olucak dedim sustu.donmesi lazim dedi.kizlar bebek kolay yada normal dogmasi icin nasil durmali acil yardimya lutfen:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?