kizlar acil yardim cok korkuyorum

aysima81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
1.009
16
116
44
Almanya
selam kizlar ben 37 haftalik hamileyim.doktorum bugun bebeyin basi kanala inmis .her an dogum yapabilirsin dedi.ama kesin donmesi lazim .yoksa cok zor bi dogum olur dedi yada sezeryan .kizlar cok korkuyorum:çok üzgünüm:bebeyin yuzu karnimin icine donukmus.doktoruma sordum donermi diye 100 iki ihtimal dedi.peki normal dogummulami olucak dedim sustu.donmesi lazim dedi.kizlar bebek kolay yada normal dogmasi icin nasil durmali acil yardimya lutfen:çok üzgünüm:

canım ben 26 haftalıgım bıldıgım bası asagıda olmalı yukardasysada sezeyenla alıyorlar..

en ıyısını doktorun bılır..zaten tekrar muyane edıp karar verıyorlar ınsanlah doner

canım ben 26 haftalıgım bıldıgım bası asagıda olmalı yukardasysada sezeyenla alıyorlar..

en ıyısını doktorun bılır..zaten tekrar muyane edıp karar verıyorlar ınsanlah doner

canim doktorum bile sustu kaldi ya bundan iki hafta normal dogum diyodu .bugun sutuya cok korktum.bide sezeryandan cok korkuyorumya.:çok üzgünüm:

aysimacım senin için hangisi hayırlıysa bence o olsun ben sezeryanla yaptım insana ilk başta çok itici geliyo belki ama pek korkulacak yanıda yok banada sorsan normal doğumdan korkuyorum ama yinede bizim için ne hayırlıysa o olsun korkma kafanada takma...

canim cok sagol.sanirim haklisin insan bilmedigi biseyden cok korkuyor .bide annem en son kardesimi sezeryanla dogum yapti.cok aci cekti ben baktim onada.sanirim cok etkilenmisim.tabiki rabbim herkezin benimde hakkimda hayirlisini versin canim

a.s.insallah beraber dogum yapariz.cok saglikli bebesiler dunyaya getiririz allahin izniyle canim.doktorda dedi dogum seklini deyistirmesi cok zor kanala inmis dedicanim.ama boyle durmamasi lazim basinin anne karninin icine deyil disi bakmasi lazim .donse cok iyi dedi .ve sustu korkudanda soramadim

canım bugün doğumu izledim.ve aynı dediğin pozizyonda kadın doğum yaptı.ve normal doğum.üzülme allah kolaylığını verir canım merak etme.

nerde izledin canim inan cok korkuyorum.bana yazarmisin nerde izledigini girip bi bakiyim canim

googleden doğum diye yazdım.çıkanlara sırayla bak.hepsini açmadı çünkü şimdi hangisi olduğunu hatırlayamıyorum.ama oradan girdim.sende dene hak verirsin ama yabancı ülkede burada değil.

tamam guzelim bi bakiysim sagol paylasimin icin insallah bulurum sagol:teytey:

canım ben çıkıyorum.yarın görüşürüz.kendine çok iyi bak iyi geceler.tatlım.
ama sonucu bana mutlaka yaz.:teytey:

canim cok sagol yardim etme cabalarin icin ve ictenligin icin bulamadim ama soyledigin yeri .allah yardimcimiz olsun

başı kanala girdiyse kokma o sancıyla doğum şeklini alır inş.bana sezeryan demişlerdi çünkü kafası midemdeydi ama bir gece bisancı kanala girmiş normal doğum dediler ve doğurdum :teselli:

selam arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum hamile olduğumu yeni öğrendim ilk bebeğim inşallah. 4,5 haftalık falan ama doktor boyu 8mm dedi. etrafımda ve internette baktım bu haftalarda 4mm falan olması gerekiyormuş. sizce anormal bir durum olablirmi ya çok korkuyorum.

canımm bence de korkma
zaten duruma göre doktor müdehale edecektir
benim bir arkadaşımdada öyle olmuştu
bebişin yüzü karnına dönük doğmaya çalıştı, biraz zorlanmış tabi, burnu annenin çatısınna takılmıştı canım, çok tatlıydı yaa, burnunun ucunda zorlamadan iz kalmıştı doğduğunda
ama sakın unutma önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı, o yüzden doktorun sezeryan derse de normal doğurucam diye tutturma olurmu?
hayırlı ve kolay doğumlar diliyorumm

yüzü senın sırtına doğru olması lazım arkadaşım ondan dr sorun var demişdir korkma sezeran olacaksan önemli olmaz canım acı çekmezsin çok...

kolay doğum için bol bol yürüyüş diyorlar bende 37+4 günlük hamileyim hergün olmasada iki günde bir 1 saat 2 saat yürüyorum çarşamba günü doktor kontrolüm var bakalım bana ne diyecek doktor bu arada çatı muaynesi yapılıyormuş benim doktorum bana bu konuyla ilgili birşey demedi kendisimi karar vermesi lazım doktor benmi söylemeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…