Kızlar acil yardım eder misinizzzz!!!Lütfennnn

gececek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
549
27
123
İstanbul
..... kızlar bitirmem lazımdı bu ilişkiye emek vermeyi en iyisi yoluma devam edip unutup mutlu olmam lazım o yüzden konuyu sildim teşekkür ederim.

Son düzenleme:
başta yanlış ayptıgını soyleyeyım..
neden uyarıyorsunkı o kızı..
baktın olmadı bır daha uyardın o hıc olmadı..
erkek arkadaşında fazla uzatmamalı bence..
uzatırsa fazla naz aşık usandırır mısalı kendını gerı cek azıcık..
bılırsınkı kacan kovalanır aksını pek gormedım ben..
kıza ders vermeyı aklından dahı gecırme artık..
kıskanclıklarını dızgınlemelısın..
mantıgınla ılerle şu durumda..
eger hırs ve duygularını katarsan kaybedersın ..

Gececek,
Merak ediyordum ne durumda oldugunu. Hala bu sana deger vermeyen, sevgisiz erkek arkadasinla beraber oldugunu duyduguma sasirdim. Bu kisi terapi grubunda yazdigin seni aglatan kisi degil mi? O zaman da demistik, simdi de degisen bi durum olmamis. Sana karsi birsey hissetmiyorum demesini samimi buluyorum. Gercekten de oyle.. Aksi olsa, sana bu derece soguk ve umursamaz olamazdi..

Boyle biriyle beraber oldukca kendi degerini dusurdukce dusureceksin. Ama1.5 sene once yazdiklarimi tekrarlamamak adina sadece bu kadar yaziyorum. Gerisini sen anla.

Gececek,
Merak ediyordum ne durumda oldugunu. Hala bu sana deger vermeyen, sevgisiz erkek arkadasinla beraber oldugunu duyduguma sasirdim. Bu kisi terapi grubunda yazdigin seni aglatan kisi degil mi? O zaman da demistik, simdi de degisen bi durum olmamis. Sana karsi birsey hissetmiyorum demesini samimi buluyorum. Gercekten de oyle.. Aksi olsa, sana bu derece soguk ve umursamaz olamazdi..

Boyle biriyle beraber oldukca kendi degerini dusurdukce dusureceksin. Ama1.5 sene once yazdiklarimi tekrarlamamak adina sadece bu kadar yaziyorum. Gerisini sen anla.

merhaba canım aslında degişmişti cok da iyui gidiyorduk yaza nişan dügün planlarımız vardı benim işler bitince..
ama bu kızla sorun yaptım diye olanlar oldu sogudu falan bir anda..
hayırlısı ne diyeyim bir şey yapmıcam katılıyorum sana sogudu ve sevmiyor secvse yumuşardı..
sevmeyen icin de ceketimi cıkarıp yola kendim devam ediyorum inşallah bu kararı şimdi almış olsam da alabilmiş olmam bile bir adım bence..
Rabbim hayırlısını versin..

Back
X