Kızlar acil yardım edin bana lütfen kafam allak bullak...

7nbitirdin

Rabbim mucizem sana emanet
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
245
25
48
Pcoluyum ben ve bu ay klomene başladık adetin 4. Günü başladım günde 2 tane alıyorum ilacım yarın bitiyo ama doktorum beni cumaya çağırdı neden acaba bilgisi olan varmı :5::5::5::5::5::5:

doktorunu arayıp sorabilirsin canım vardır bir bilidiği zaten dra gidip hiçbisey sormadan geri dönüyruz yada evde aklımıza gelıyor.yaz olmadı sor

doktorunu arayıp sorabilirsin canım vardır bir bilidiği zaten dra gidip hiçbisey sormadan geri dönüyruz yada evde aklımıza gelıyor.yaz olmadı sor
canım eve geldim aklıma takıldı valla ya sinir oldum valla doktorumada şuanda ulaşamıyorum..

Pcoluyum ben ve bu ay klomene başladık adetin 4. Günü başladım günde 2 tane alıyorum ilacım yarın bitiyo ama doktorum beni cumaya çağırdı neden acaba bilgisi olan varmı :5::5::5::5::5::5:

canım yumurtaların büyümüşmü diye bakacak cumaya kadar da tam büyümüş olur çatlatma iğnesini de olursun bunun için çağırmış olmalı. bende 3 kez klomen kullandım bittikten 3-4 gün sonra kontrole çağırıyorlar genelde yani merak etme inşallah yumoşların gelişmiştir bebeğin gelir bu ay:49:

Back
X