Kızlar acil yardım edin

sena1193

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
6
0
16
Balıkesir
Kızlar ben bir türlü adet olamadım 4 gün gecikti sevgilimle ilişkiye girdiğimizde o dışarı boşalmıştı ufak ihtimal sizce birşey olablr mi yardım edin

dışarı boşalmıştı derken geri çekilme yöntemi ile mi korundunuz yani? bu bir korunma yöntemi değildir ki ve hamile kalma ihtimalin tabii ki var.

biz buradan ne olup bittiğini bilemeyiz o yüzden yardım etmemiz zor sen en iyisi bi test yap,detin 4 gün geçmiş.

canım bence biraz daha bekle beyle strese girdiğin içirde gecikmiş olabilir bir haftayı geçerse o zaman test yaparsın emin olmak için

dışarı boşalmıştı derken geri çekilme yöntemi ile mi korundunuz yani? bu bir korunma yöntemi değildir ki ve hamile kalma ihtimalin tabii ki var.

biz buradan ne olup bittiğini bilemeyiz o yüzden yardım etmemiz zor sen en iyisi bi test yap,detin 4 gün geçmiş.
evet geri çekilme yöntemi en son 17 haziranda oldum benim hep 30 32 günde bir gelir acaba ramazandan dolayı olabilir mi uyku düzenim değişti gece 5 te yatıyorum

evet geri çekilme yöntemi en son 17 haziranda oldum benim hep 30 32 günde bir gelir acaba ramazandan dolayı olabilir mi uyku düzenim değişti gece 5 te yatıyorum

evet stres gecikme yapıyor benm 10 gün gecikmişti bizimde korunma yöntemimiz böyle oluyor maalesef ama dışarı boşaldığı için bi sorun olcağını sanmıyorum 1 haftayı geçerse bi test yaparsın canım

kızlar çok kiloluyum o hamile kalmamı engelletr dimi

Hayır canım engellemiyor. O durum kişiden kişiye değişiklik gösterir ama kilolu olup da hamileliği kolayca yaşayan çok tanıdığım var.
Dışarı aktıysa sıkıntı olmayabilir. Sen yinede bir test yap derim ben.

yok artık bu zamana kadar oluyosun normal adet, ilişkiden sonra adet olamadın diye polikistik over ım diye rahatlatmaya çalışma kendini arkadaşım sen. bi 4 gün daha bekle, sonra idrar testi yaparsın ama pek mümkün değil geri çekilme yöntemiyle gebelik, normalde boşalsa bile kaç milyonda bir ihtimal varken .. Çok sıkma canını ama birdaha da bunları yaşamamak için korun yani, kendi düşen ağlamaz bunuda unutma..

Back
X