Kızlar acil yardım edin

Sevdan-38

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
123
25
13
28
Kızlar ben reelim biteli bir hafta oldu ve benm bir sonraki reelim ekimin 15 ine ama bnm suan da kananmm var hafif bi lekelere fazla yok az ama ne oldunu anlamadım daha çok var reelimë neden olr bu bana yardım edebilirmisiniz ve bn çocuk çok istiyorum ilk bole biraz ağrım oldu ondan sonra çok az lekelenme iki gün oldu ve az nolur yardım edin

Son düzenleme:
Suan ayni durumdaym ve bekliyrum doktor yumurtlsma knamasi olabilir dedi ama bi kac damla bnmki ise daha fazla oldu blmyrm nye

Hm anladm ya ole çok aşırı değil yani az ole daha sanki reele yeni basliycakmisim gibi ama daha biteli bir hafta oldu

Kızlar ben reelim biteli bir hafta oldu ve benm bir sonraki reelm Eylül'ün 15 ine ama bnm suan da kananmm var hafif bi lekelere fazla yok az ama ne oldunu anlamadım daha çok var reelimë neden olr bu bana yardım edebilirmisiniz ve bn çocuk çok istiyorum ilk bole biraz ağrım oldu ondan sonra çok az lekelenme iki gün oldu ve az nolur yardım edin
Ovulasyonda ilişki sonrası olabiliyor çok mu yoğun kanama az mi bir de enfeksiyon tabi bu ara çok oluyor ben 20 haftalık gebeyim bende de oldu hafif kanama doktorum küçük bi enfeksiyon dedi

Ovulasyonda ilişki sonrası olabiliyor çok mu yoğun kanama az mi bir de enfeksiyon tabi bu ara çok oluyor ben 20 haftalık gebeyim bende de oldu hafif kanama doktorum küçük bi enfeksiyon dedi
Az ya o kaar aşırı değil çok az bişi anlam veremedim bn iki ay catlatma iğnesi vurundum ama hiç bole olmadı bu ayda kullanmadım ve reelimi bir hafta geçti bole oldu a ceba belirti olabilirmi snce sn nasl aldın nasl olmuştu bu arada saol

Yanlız bn hamile değilim onu solumde yanlış yardım olmasn ama çok istiyoruz o yüzden bu kadar merakla sordum

Canim ben öncelikle 1 düşük yaptım 4 ay cinsellik yasaktı daha doğrusu eşin korunsun dedi doktorum.4 ay sonrasi ilk denemede adet gününün gecikmesini bekleyemeden 5 gün kala kanda beta hcg değerime baktirdim 108.63 çıktı :) TA düşüktü benim,sürekli sıcak basıyordu mide bulantısı genel belirtiler baş gösterince sabirsizlandim işte:)) ama böyle bir durum yaşamadım tabi sen geciktirmeden doktora gidip anlat durumunu inşaAllah normal bir durumdur canim ama ilişki sonraları daha mi sık oluyor bunu takip et

Kızlar ben reelim biteli bir hafta oldu ve benm bir sonraki reelm Eylül'ün 15 ine ama bnm suan da kananmm var hafif bi lekelere fazla yok az ama ne oldunu anlamadım daha çok var reelimë neden olr bu bana yardım edebilirmisiniz ve bn çocuk çok istiyorum ilk bole biraz ağrım oldu ondan sonra çok az lekelenme iki gün oldu ve az nolur yardım edin
canım eylülun 27sindeyiz sen adetim biteli bir hafta oldu diyorsun bir sonra ki adetim eylülun 15inde diyorsun o nasıl oluyor anlamadım

Hm anladm ya ole çok aşırı değil yani az ole daha sanki reele yeni basliycakmisim gibi ama daha biteli bir hafta oldu
benimde adetim bittikten bir hafta sonra leke halinde 3 4 gün leke gördüm bende çok istiyorum çocuk ve inşallah gebelik belirtisidir bu ama tabi enfeksiyon iltihap yada eski kan olabilir canım inşallah yardimci ola bilmismdir

benimde adetim bittikten bir hafta sonra leke halinde 3 4 gün leke gördüm bende çok istiyorum çocuk ve inşallah gebelik belirtisidir bu ama tabi enfeksiyon iltihap yada eski kan olabilir canım inşallah yardimci ola bilmismdir
Saol cnm Teşekkürler yanlış olmus ekimin 15 hastalancam

24 eylude 142 cikti hcg. 26 eylulde 172 cikti doktior artmasi gerekiyor dedi ama benim olmadi dis gebelik yada dusuk olabilir dedi haftaya ultrasondan bakacak. Moralim cok bozuk .... sizde nasil oldu??

24 eylude 142 cikti hcg. 26 eylulde 172 cikti doktior artmasi gerekiyor dedi ama benim olmadi dis gebelik yada dusuk olabilir dedi haftaya ultrasondan bakacak. Moralim cok bozuk .... sizde nasil oldu??
Tatlım bn hamile degilimya tam da bilmiom iste lekelenme oldu snde hiç gebelik belirtisi olarak başlarda bole oldumu

Back
X