kizlar acil yardim hamile olabilir miyim??

esrarengizpapatya

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
11
2
8
33
kizlar merhaba ben aranizda yeniyim.. gecen ay kocamla korunmadan iliskiye girdik daha dogrusu geri çekilme yöntemiyle disari bosaldi ve ben ertesi gün adet gördüm.. 8 gün sürdü normalde 27 gunde bir adetim geliyo gecen ay 2 gün gec geldi 11inde olmustum bu aya göre 6 gun gecikti hamile olabilir miyim daha yeni evliyiz yardm edin cok erken daha :(

kizlar merhaba ben aranizda yeniyim.. gecen ay kocamla korunmadan iliskiye girdik daha dogrusu geri çekilme yöntemiyle disari bosaldi ve ben ertesi gün adet gördüm.. 8 gün sürdü normalde 27 gunde bir adetim geliyo gecen ay 2 gün gec geldi 11inde olmustum bu aya göre 6 gun gecikti hamile olabilir miyim daha yeni evliyiz yardm edin cok erken daha :KK43:
canım adet görmüşsün hamile değilsin. yeni evliyim diyosun adet düzenin evlilikten sonra değişebilir, kafaya takılcak bi durum yok yani...
çook aklına takılırsa da kan testi yaptır... ama hamile değilsin yani korkma...

canım adet görmüşsün hamile değilsin. yeni evliyim diyosun adet düzenin evlilikten sonra değişebilir, kafaya takılcak bi durum yok yani...
çook aklına takılırsa da kan testi yaptır... ama hamile değilsin yani korkma...
cok saol canim ben bi yerde okumustum iliskiden 1 gün sonra adet olunursa risk olabiliyormus yine diye yumurtalar kanallara giriyomus galiba ama o zmaanda sacma olur dimi bence o zaman embriyonunda o kanaldan gitmesi lazim sanki...

cok saol canim ben bi yerde okumustum iliskiden 1 gün sonra adet olunursa risk olabiliyormus yine diye yumurtalar kanallara giriyomus galiba ama o zmaanda sacma olur dimi bence o zaman embriyonunda o kanaldan gitmesi lazim sanki...
yok canım tahmin etmiyorum. 8 gün süren kanaman olmuş bir de. yani mucizevi bişiy olur onu bilemem:) ama sıkıntı edicek bişi yoktur tahinimce.

Back
X