• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardım hamilemiyim

Melodii22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
28
7
86
Kızlar 10 kasım pazartesi günü çift embriyo transferi yaptım bugün yedinci günüm dayanamayıp aksam saatlerinde erken gebelik testi yaptım ve sonuç böyle acaba kasett bozuk mudur dedim tekrar yaptım yine böyle çıktı. Sizce hamile miyim?

Eklentiler

• IMG-20251117-WA0034.webp
    IMG-20251117-WA0034.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG-20251117-WA0032.webp
    IMG-20251117-WA0032.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar 10 kasım pazartesi günü çift embriyo transferi yaptım bugün yedinci günüm dayanamayıp aksam saatlerinde erken gebelik testi yaptım ve sonuç böyle acaba kasett bozuk mudur dedim tekrar yaptım yine böyle çıktı. Sizce hamile miyim?
Ben de transferimin 8.gününde pozitif gördüm. Dondurulmuş transferlerde yedinci sekizinci günde çıkabiliyor pozitif

Ben de transferimin 8.gününde pozitif gördüm. Dondurulmuş transferlerde yedinci sekizinci günde çıkabiliyor pozitif
Benim de dondurulmuş embriyo idi inşallah sizinki gibi pozitiftir sağlıkla kucağınıza alın 🥰 benim testim net çıkmamış çekilen resimden kaynaklı ama şimdi bir tane daha net halini yükleyeceğim acaba yüklerken çözünülülürlük mü gidiyor

Benim de dondurulmuş embriyo idi inşallah sizinki gibi pozitiftir sağlıkla kucağınıza alın 🥰 benim testim net çıkmamış çekilen resimden kaynaklı ama şimdi bir tane daha net halini yükleyeceğim acaba yüklerken çözünülülürlük mü gidiyor

Eklentiler

• 1000233498.webp
    1000233498.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 66
  • 1000233497.webp
    1000233497.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 51
Ben doğum yaptım çok şükür kavuştum bebeğime darısı senin başına inşallah canım 🙏

Bende aranızda yenıyım benimkide bakarmısın adete 7 gün var ilk ıdrarla öğlen yaptım bır saat sonra böle oldu sizce varmı

Eklentiler

• IMG_2121.webp
    IMG_2121.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 71
Prodoctor markası

Prodoctor markası
Pek yanılma payı olmuyor diye biliyorum bu markanın var gibi bence Allah tamamına erdirsin. Doktorun dediği günden önce kan vermek istemiyorsan o güne kadar her gün test yapıp koyulaşmasını takip edebilirsin. En güzeli o güne kadar sabretmek aslında ama dayanamıyor insan ben de kan günüme iki gün kala dayanamayıp yapmıştım test

Yani verseniz de doktır yine isteyecek😀 bu çizgiye göre betanız kesin yükselmiştir bence. Çok dayanamıcaksanız siz bilirsiniz genelde 10. Gün diyorlar da
İnşallah dediğiniz gibidir ben yarın
Pek yanılma payı olmuyor diye biliyorum bu markanın var gibi bence Allah tamamına erdirsin. Doktorun dediği günden önce kan vermek istemiyorsan o güne kadar her gün test yapıp koyulaşmasını takip edebilirsin. En güzeli o güne kadar sabretmek aslında ama dayanamıyor insan ben de kan günüme iki gün kala dayanamayıp yapmıştım test
İnsallah çok teşekkür ederim 😊❤️ Ah ne acılar yaşadık bu süreçte ama en zoru şu beklemek..

Hayırlı uğurlu olsun çizgi çok güzel görünüyor rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin🧿🤲.Kaçıncı gün embriyosuydu..bende transferimin 3.günündeyim heyecanlı bekleyişteyim yani

Hayırlı uğurlu olsun çizgi çok güzel görünüyor rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin🧿🤲.Kaçıncı gün embriyosuydu..bende transferimin 3.günündeyim heyecanlı bekleyişteyim yani
Çok teşekkür ederim amin inşallah ❤️ beşinci gün dondurulmuş embriyoydular.kanda çıksın öyle inanacağım halen şaka gibi geliyor 😊 Umarım sende pozitif görürsün 🙏🙏

Back
X