Kızlar 10 kasım pazartesi günü çift embriyo transferi yaptım bugün yedinci günüm dayanamayıp aksam saatlerinde erken gebelik testi yaptım ve sonuç böyle acaba kasett bozuk mudur dedim tekrar yaptım yine böyle çıktı. Sizce hamile miyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de transferimin 8.gününde pozitif gördüm. Dondurulmuş transferlerde yedinci sekizinci günde çıkabiliyor pozitifKızlar 10 kasım pazartesi günü çift embriyo transferi yaptım bugün yedinci günüm dayanamayıp aksam saatlerinde erken gebelik testi yaptım ve sonuç böyle acaba kasett bozuk mudur dedim tekrar yaptım yine böyle çıktı. Sizce hamile miyim?
Ay inşallah dayanabilirim yarın versem mi diyordumMerhaba çizgi görünüyorbir kaç gün daha bekleyip kan verirsiniz
![]()
Benim de dondurulmuş embriyo idi inşallah sizinki gibi pozitiftir sağlıkla kucağınıza alınBen de transferimin 8.gününde pozitif gördüm. Dondurulmuş transferlerde yedinci sekizinci günde çıkabiliyor pozitif
Benim de dondurulmuş embriyo idi inşallah sizinki gibi pozitiftir sağlıkla kucağınıza alınbenim testim net çıkmamış çekilen resimden kaynaklı ama şimdi bir tane daha net halini yükleyeceğim acaba yüklerken çözünülülürlük mü gidiyor
Ben doğum yaptım çok şükür kavuştum bebeğime darısı senin başına inşallah canımBenim de dondurulmuş embriyo idi inşallah sizinki gibi pozitiftir sağlıkla kucağınıza alınbenim testim net çıkmamış çekilen resimden kaynaklı ama şimdi bir tane daha net halini yükleyeceğim acaba yüklerken çözünülülürlük mü gidiyor
Ya ne güzel darısı bizlerin isteyen herkesin başınaBen doğum yaptım çok şükür kavuştum bebeğime darısı senin başına inşallah canım![]()
Yani verseniz de doktır yine isteyecekAy inşallah dayanabilirim yarın versem mi diyordum![]()
Prodoctor markasıMarkası ne testin
Prodoctor markası
Pek yanılma payı olmuyor diye biliyorum bu markanın var gibi bence Allah tamamına erdirsin. Doktorun dediği günden önce kan vermek istemiyorsan o güne kadar her gün test yapıp koyulaşmasını takip edebilirsin. En güzeli o güne kadar sabretmek aslında ama dayanamıyor insan ben de kan günüme iki gün kala dayanamayıp yapmıştım testProdoctor markası
İnşallah dediğiniz gibidir ben yarın gider veririm muhtemelen dayanması çok zorYani verseniz de doktır yine isteyecekbu çizgiye göre betanız kesin yükselmiştir bence. Çok dayanamıcaksanız siz bilirsiniz genelde 10. Gün diyorlar da
İnşallah dediğiniz gibidir ben yarınYani verseniz de doktır yine isteyecekbu çizgiye göre betanız kesin yükselmiştir bence. Çok dayanamıcaksanız siz bilirsiniz genelde 10. Gün diyorlar da
İnsallah çok teşekkür ederimPek yanılma payı olmuyor diye biliyorum bu markanın var gibi bence Allah tamamına erdirsin. Doktorun dediği günden önce kan vermek istemiyorsan o güne kadar her gün test yapıp koyulaşmasını takip edebilirsin. En güzeli o güne kadar sabretmek aslında ama dayanamıyor insan ben de kan günüme iki gün kala dayanamayıp yapmıştım test
Kan testi ile mi öğrendiniz 8. GünBen de transferimin 8.gününde pozitif gördüm. Dondurulmuş transferlerde yedinci sekizinci günde çıkabiliyor pozitif
İnşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun![]()
Hayırlı uğurlu olsun çizgi çok güzel görünüyor rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsinKızlar 10 kasım pazartesi günü çift embriyo transferi yaptım bugün yedinci günüm dayanamayıp aksam saatlerinde erken gebelik testi yaptım ve sonuç böyle acaba kasett bozuk mudur dedim tekrar yaptım yine böyle çıktı. Sizce hamile miyim?
Çok teşekkür ederim amin inşallahHayırlı uğurlu olsun çizgi çok güzel görünüyor rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin.Kaçıncı gün embriyosuydu..bende transferimin 3.günündeyim heyecanlı bekleyişteyim yani