- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
Googleden arastiriyorum bakıyorum ama hiç bi yerde rastlayamadımİkinci el satış sitelerine bakın.
Burda da var oralari da arayip bir soracağım tesekkurler :)antika satışı yapan bazı yerler var. ben ankara'da rastlamıştım türkan şoray ın fotoğrafına hatta bize resmini çekemezsiniz orijinal demişlerdi.
başlığı okuyunca Kadir İnanır' a bir şey oldu sandım
Eskisehir'de yasiyorum.arastirayim insallah vardir cok sagolun :)Bit pazarlarında, sahaflarda bulabilirsiniz büyük ihtimalle. İzmirde kızlar ağası hanı var, bu tip eski fotoğrafları satan dükkanlar var içinde. Bulunduğunuz ilde de vardır muhakkak.
Tesekkurler :) arastirip telefonla bi sorayim bakalimistiklalin ara sokaklarında var bu tarz şeyler satan yerler. ben hiç bir yerde bulamadığım plağı orada bulmuştum.
Bulamazsam en son care cizdiririm artik tesekkurler :)Kara kalem olarak çizdirebilirsiniz
internetten şu kelimelerle bulabilirsiniz: kadir inanır orijinal fotograf fiyat deyip arattım, direkt ünlü satış sitelerinden birinde buldum (burada adının verilmesi uygun değil diye biliyorum).
[/Q
Bana özelden mesaj atar misin rica etsem.bende bi sitede o sekilde buldum ama kartpostal olarak cikti karsima hep :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?