kızlar acil yardım !! kafayı yemek üzereyim :(

ayln35

Kalbimin tek sahibi...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
293
77
38
kızlar merhaba ben maalesef temizlik hastasıyım.şimdi diyebilirsiniz amaaaan bunun içinmi konu açtın diye ama gerçekten durumum çok ciddi.hiç oturmuyorum.5 dakika dinlenmek için otursam gözlerim sağda solda toz moz arıyor.bide 11 aylık oğlum var.onun önünde arkasındayım sürekli bozduğu her yeri anında toparlıyorum.hatta geçenlerde misafirim geldi şaşırdı kaldı.hem küçük bebeğin var hemde evin bu kadar temiz diye..ee ben pislenmesine izin vermiyorum ki sürekli temizlik yapmaktan baya kilo verdim.eşim kızmaya başladı artık onuda rahatsız ediyor bu durumum.ama yapmadan içim rahat etmiyor.aklımda sürekli temizlik var hatta okadarki gece yatarken bile sabah yapacağım temizlik aklımda.offf kafayı yicem yaa.çok yoruluyorum hergün yataga ölü gibi giriyorum ama vazgeçemiyorumda.yüzüm gözüm soldu zayıfladım ve gün boyu temizlik yapmaktan akşam çok güçsüz düşüyorum.sizce ne yapmalıyım benim durumumda olan varmı nolur yardım edin çok acil kurtulmam lazım akıl verin bana

hayır öyle bi durum olmadı.nasıl bu hale geldim bende bilemiyorum.ama gerçekten durumum çok vahim

Depresyon, kafanin icinde durduramadigin dusunceler , takinti filan bunlari hayatinda hic gecirdin mi. Psikolojik bir rahatsizligin var miydi?

Sana linki attim. OKB hastasi olabilirsin ama dogru teshis icin mutlaka bir psikiatriste gitmen gerek. Gecmis olsun.

Son düzenleme:
Acaba bebekten sonra eve mi kapandın ?
Fazla evde durunca böyle temizliğe takabiliyor insan.
Dışarı sık çıkıyor musun,bebeğinle gezmeye filan ?

merhaba yukarıda arkadaşımız lucky ninde yazdığı gibi bence sen okb hastası olabilirsin bende senin gibiyim
heryerim tertemiz olsun hersey yerli yerinde olsun istiyorum kızım var evde ve bu durumdan oda rahatsız
ee çocuk tabi döküp saçmak istiyo bazen gidip odasını oyuncaklarını bile tıpluyorum o iki dakika sonra yine
döküyor o odasında oyuncaklarla oynarken bile ben duramıyorum oturma odasında gidip toplamak istiyorum
birşeyi nereden aldıysam hemen oraya koymak istiyorum başka yerde olursa gözüme uyku girmiyor geceden
yarın yapıcam işleri planlıyorum bi yere gideceksem o gün önce evi temizleyip işlerimi bitirp öle gidiyorum
yoksa gittiğm yerde duramıyorum zevk almıyorum aklım hep evde ve evdeki işlerde bişeyler eksikmiş gibi
oluyoo sanki bi an önce eve geliym işlerimi yapıym istiyorum herseyi dört dörtlük istiyorum
2 yıldır okb hastasıyım ve bunun sebebi en çok yalnızlık konuşamamak birileriyle can sıkıntısı kendimezaman
ayıramamak diyor doktor o yüzden sende biraz kendine zaman ayır bunalımdan oluyo böyle şeyler

tatlım geçmiş olsun biraz gez dolaş bende biraz evde kalınca o kadar değınığımdır halbuki çamaşır suyuna boğuyorum bulaşıkları mutfağı ben bile böyle oluyosam braz temiz titiz insanlar hep evde neler yapmaz yani

Umutsuz ev kadinlarindaki nermin geldi aklima
Benim ablamda öyle, valla hic cekilmiyo. Insanin gözüne bakiyo, bisey alip koyarken.

Rahat ol biraz, enerjini cocuguna harcarsan, yavrucuk daha huzurlu büyür

kızlar teşekkür ederim sağolun.sanırım biraz dışarı çıkıp ewe kapanmamam lazım.belki bu şekilde yenebilirim bu huyumu.

ay azıcık bende olayım ya bende çok temizimdir ama aşırı derecede dağınığım ve üşengecimdir 2 gün elektrik süpürgesi salonun ortasında bekliyordu..gelip geçerken üzerinden atlamaya başladığımda fark ettim..üstelik eşimde demiyor ki bunu al kenara koy. öyle dağınığım bende

azcık rahat ol yahu,, o ev nasılsa bi şekilde dağılıyor sen kendini yıpratmakla kalıyosun..piste ol demiyorum her daim temiz dursunevin ama biraz dağınıklıktan bişeycik olmaz

temizlik güzeldir ama dozunda bence.gününüzü temizliğe harcamayın bence.bebeğinizi alın atın kendinizi dışarıya.gezin eğlenin bol bol.5 günlük dünya.temizlikle psikilojimizi bozmayalım ve vaktimizi harcamayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…