Sormayın mideme agrilar girdi ölmüş gibiyim suan insan eli kolu baglanmis gibi hissediyor yarin goturcem hemenKasık fıtıgını tarof edıyor gıbısınız . Mutlaka doktora gıdın . Kıyamam cocukların hastalığı cok zor oluyor. Allahın iznıyle bır sorun cıkmaz inş cok gecıkmeden bır doktora gorunun guzel haberler alırsınız ınş
Aradim canim doktoru sabah getir dedi sabah hemen gitcemBen olsam nobetci cocuk dr lari oluyo alir gotururdum hemen yada sabah ilk is goturun dr a
Aradim doktoru sabah getirebilirsiniz dedi o yüzden bekledim acile gidecek kadar ciddi mi ki kasik fitigi(
Sormayın mideme agrilar girdi ölmüş gibiyim suan insan eli kolu baglanmis gibi hissediyor yarin goturcem hemen
Yok atesli degil suan gecen hafta kaninda iltihap cikmisti ondan atesi vardi şükür o gectide iste bunu farkettim bu kez iyi yani suan kosup oynuyor ben oyle görünce panik oldum nete baktim boyle şeyler yazıyor cok teşekkür ederim ilginize cok incesiniz bildirecegim mutlakaO caresızlık perısan etmiştır sızı atesı vs stabıl ise bence uyusun ara arada kontrol edersınız zaten doktoru hemen goturun demedıyse endişelenmeyın. Kasık fıtıgı olup olmadıgı belli degıl ki agrı yapsa zaten dayanamz anlardınız doktora gıttıkten sonra uygun oldugunuzda sonucu paylasın lütfen merak ettım içinizi ferah tutun dınlenın sızde bıraz bebişinizin sıze ıhtıyacı var
Insallah canim evhamdir ama fitik agrisizda olabiliyomus aglama zorlanma gibi sebeplerle görünür hale geliyormys maalesef bakalim Allah büyüktür iyi sonuclar alayim beterinden korusunda Rabbim gerisi boşFıtık olsa acidan duramazdi acillik olurdunuz tehlikeli çünkü yarın götürün içiniz rahat etsin inş birseyi yoktur bazen biz anneler çok elham yapiyoruz
maalesef kasık fıtığı çıktı ameliyat mecburen başka oluru yokmuş çünkü ama acil değil bizimki çok ciddi bir hastalık değilmiş aslında insan çocugu söz konusu olunca tırnağı kırılsa yandım Allah diyorİnş iyi sonuc almışşınızdır
Insan evladı olunca hassasıyetı tartısılamaz.. Rabbım bu sıkıntıyı en ıyı sekılde atlatmanızı nasıp etsın gecmiş oldun cnmmaalesef kasık fıtığı çıktı ameliyat mecburen başka oluru yokmuş çünkü ama acil değil bizimki çok ciddi bir hastalık değilmiş aslında insan çocugu söz konusu olunca tırnağı kırılsa yandım Allah diyor( gün aldık şişli etfalde yaptıracağız en iyisi oraymış bu konuda inşallah sağlıklı sıhhatli atlatıp kurtuluruz
Çok geçmiş olsun benim Arkadaşımın 2 aylık bebeği ameliyat oldu kasık fıtığından Allah'a şükür sağlığına hızlıca kavuştu. İçinizi ferah tutmaya çalışın tez vakitte atlatırsınız inşallah...maalesef kasık fıtığı çıktı ameliyat mecburen başka oluru yokmuş çünkü ama acil değil bizimki çok ciddi bir hastalık değilmiş aslında insan çocugu söz konusu olunca tırnağı kırılsa yandım Allah diyor( gün aldık şişli etfalde yaptıracağız en iyisi oraymış bu konuda inşallah sağlıklı sıhhatli atlatıp kurtuluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?